• 03/08/2022

5 grans motius pels quals apostar per València

Turisme

Si has entrat a llegir aquest post és perquè t'agrada la ciutat i tens curiositat per saber amb què et trobaràs quan vinguis al Palau de Congressos a celebrar el teu congrés.

Què t'explicarem. Adorem la nostra ciutat, aquí no podem ser gaire subjectius. ;) Però sí que els són diversos rànquings internacionals que han enaltit València.

València, Capital Europea del Turisme Intel·ligent 2022

València ha estat reconeguda amb aquest guardó promogut per la Unió Europea, per al qual s'han presentat 30 ciutats de 16 països. Els projectes impulsats per la ciutat que promouen el turisme intel·ligent i el foment del desenvolupament del turisme innovador, sostenible i inclusiu han alçat València com a guanyadora d'aquest premi.

Entre les categories valorades pel jurat destaca la política de desenvolupament del sector turístic en accessibilitat, sostenibilitat, digitalització, patrimoni cultural i creativitat.

València, Capital Mundial del Disseny 2022

La nostra ciutat presumeix de tenir una llarga tradició en disseny i innovació. Fins a nou segles de creativitat valenciana destaquen els historiadors que, ara, arriben al cim a nivell internacional. L'Organització de Disseny Internacional ha elegit per primer cop una ciutat espanyola.

València ha aconseguit serCapital Mundial del Disseny el 2022.

València, reelegida ciutat més saludable del món

La nostra ciutat ha estat coronada al rànquing de ciutats saludables del món, que publicaMoney. El jurat n'ha valorat especialment la gastronomia, el clima, el patrimoni musical i cultural i diversos factors fonamentals que contribueixen a un estil de vida saludable. Els nivells d'obesitat, esperança de vida, nivells de contaminació, seguretat, hores de llum solar i accessibilitat de la cobertura sanitària són els més destacats.

València, referent mundial en sostenibilitat

Una de les principals fites que converteixen la ciutat en una de les més sostenibles del planeta és l'extensió de parcs i jardins de la ciutat i els voltants que, actualment, sumen cinc milions de metres quadrats, a més dels seus més de 160 quilòmetres de carril bici.

En la seua estratègia de mobilitat urbana sostenible, també destaca la incorporació d'autobusos híbrids i elèctrics a la flota de vehicles, i és capdavantera en gastronomia sostenible en crear el Centre Mundial d'Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS), la iniciativa de l'Ajuntament de València i la FAO per sensibilitzar la població de la importància d'impulsar una alimentació que contribueixi a la protecció del medi ambient.