sostenibilitat; one city one energy
  • 13/11/2019

L'App Our City our Energy t'acosta el nostre compromís amb la sostenibilitat

Corporatiu

Vols saber quin és el resultat de la nostra política de consum energètic?

En línia amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, i gràcies a les iniciatives sostenibles implementades, hem obtingut uns eficients resultats de consum energètic.

Ara és possible rebre informació sobre els consums i despeses d'energia i aigua en el Palau de Congressos i la resta de punts de consum local dependents de l'Ajuntament i la seua evolució en els últims anys, gràcies a l'App Our City our Energy (La nostra ciutat la nostra Energia) a través del mòbil.

Esta aplicació és un aparador que mostra la transcendència que té l'aplicació de mesures sostenibles i la seua evolució en els últims anys i promou el compromís públic i ciutadà amb els problemes col·lectius de forma transparent i accessible.

T'avancem algunes claus del resultat de la nostra gestió: mentre en 2019 es preveu un augment d'activitat del 31,8%, el consum total (electricitat, aigua, gas, …) ho farà en un 5,5%. O, centrant-nos en la variació del consum elèctric, mentre este ha ascendit en un 3,8% des de l'any 2015, la nostra activitat s'ha incrementat en un 24,5%.

Estes dades avalen l'eficàcia de les nombroses inversions sostenibles aplicades, les quals suposen un 40% sobre el total de les inversions realitzades en l'edifici, que han permés una gestió responsable dels recursos i una reducció de l'impacte ambiental de la nostra activitat. Estes iniciatives estan fonamentades en els Objectius de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible entre els quals es troben:  garantir l'accés a una energia assequible i no contaminant, aconseguir que les ciutats siguen sostenibles, adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes, garantir modalitats de consum i producció sostenibles o invertir en infraestructura per a aconseguir un desenvolupament sostenible.

Descarrega't l'eina en línia Our City our Energy impulsada per l’Ajuntament de València, i accedeix a totes les dades. Si vols conéixer de prop el projecte (Our City our Energy), pots visitar la web.