• 01/07/2022

Quasi un quart de segle dinamitzant l'economia

Corporatiu

Gràcies a la teua confiança, a la del nostre equip i els aliats estratègics, ho hem aconseguit

La indústria de reunions és un dels principals impulsors de les economies locals, amb el turista de congressos abanderant este sector en el qual gasta tres vegades més que el tradicional, per la qual cosa genera més riquesa a la ciutat. 

El Palau de Congressos va nàixer amb el gran repte de ser un motor econòmic, un important punt de trobada de coneixement gràcies a la celebració de congressos i esdeveniments nacionals i internacionals.

Dels inicis fins a l'actualitat han passat 24 anys. Quasi un quart de segle acumulant esdeveniments. Més de 3.100 en els quals han participat 2,3 milions d'assistents que han generat 2’3 milions de pernoctacions. Una trajectòria per la qual ha sigut guardonat en dos ocasions, en 2010 i 2018, com a Millor Palacio de Congressos del Món per l'Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC) i és la seu que més assistents internacionals atrau a la ciutat.

 

Els esdeveniments sostenibles
Però, a més, els 24 anys arriben en plena transformació del sector, en el qual les noves tendències venen marcades per un turista que demanda una experiència personalitzada. El turista de congressos està cada vegada més compromés amb el medi ambient i el seu entorn.
Per este motiu, en la seua ferma aposta per avançar en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, t'hem presentat una nova manera de fer esdeveniments: els esdeveniments sostenibles.

Mitjançant la Guia de Bones Pràctiques per a la Realització d'Esdeveniments Sostenibles, de la qual també t'ampliem la informació ací, oferim totes les eines per a minimitzar l'impacte mediambiental de l'esdeveniment.

 

Recuperació de l'activitat internacional
I són precisament els congressistes internacionals els quals tenen la sostenibilitat com un dels principals factors a l'hora de triar la seu per a celebrar els seus esdeveniments. Els 24 anys aterren també en un moment clau per al Palau de Congressos.

En tan sols un mes, s'han celebrat importants congressos internacionals que han convertit València en un focus d'atenció mundial. La EMDR Europe Workshop Conference, 18th International Conference of the Metabolomics Society, EAS 2022- European Astronomical Society Annual Meeting i International Zeolite Conference són esdeveniments internacionals amb més de quatre dies de duració en la majoria d'ells, que han tornat a encimbellar València com una de les seus referents en el turisme de reunions internacional.