• 02/07/2019

Complim 21 anys…

Corporatiu

En sol quatre anys hem incrementat l'activitat en un 50% i hem duplicat les xifres de l'àmbit internacional

Fa 21 anys s'obrien les portes del nostre edifici i ambell la ciutat estava a punt de viure una forta transformació en el turisme de negocis. 21 anys després, som la principal seu de reunions d'àmbit internacional de València.

Com ho hem aconseguit?

Gràcies a la intensa labor que desenvolupa la nostra àrea comercial. Accions de màrqueting relacional, assistència a fòrums i trobades del sector, participació en fires o presentacions formen part, entre d’altres, de la seua estratègia. Fruit d’estes accions i a l'estreta col·laboració dels més de 600 ambaixadors compromesos amb la ciutat, que contribueixen al costat de la nostra àrea comercial a la captació de grans esdeveniments per a València, generant un important impacte econòmic i convertint la ciutat en referent en l'àmbit congressual.

… I gràcies a una inversió continuada en la millora de l'oferta i possibilitats tecnològiques de l'edifici. 

El Palau de Congressos de València és hui dia un edifici capdavanter i competitiu, amb espais que han sigut readaptats especialment a les noves necessitats dels organitzadors d'esdeveniments i amb la innovació i sostenibilitat com a denominador comú d’esta renovació.

 

2.900 esdeveniments

2’1 milions d'assistents

2.182.000 pernoctacions

 

Amb estos resultats anem a per… 21 anys més!

Veure més