• 30/07/2020

Després de l'èxit del primer esdeveniment, anem pel segon!

Graduacions

El nostre edifici torna a oferir experiències personalitzades

Després d'implementar amb èxit un estricte protocol seguretat i prevenció del Covid-19, en el XV Congrés del PP, el primer esdeveniment presencial des que reprenem l'agenda en el Palau de Congressos de València, agafem impuls i preparem el segon amb més il·lusió que mai.

Després de quasi un lustre celebrant-se consecutivament al Palau de Congressos de València, el 10 de setembre, si les circumstàncies no canvien, el nostre Auditori 1 acollirà el segon esdeveniment des que hem iniciat l'activitat. La Cerimònia de Graduació de la Facultat d'Economia de la Universitat de València és un acte que pretén reconéixer la dedicació dels alumnes i la de les seues famílies als seus anys d'estudi. Una trobada que, com tots els anys, es convertirà en un dels moments més especials de les seues vides.

Des dels nostres orígens, l'Auditori 1 ha sigut un dels llocs per excel·lència del Palau de Congressos de València. Un dels espais que més mirades atrauen entre els nostres clients i assistents. En el seu interior s'han viscut moments extraordinaris. Sensacions gratificants per poder comunicar a la societat importants avanços científics, somnis de molts alumnes que compartiran en la seua graduació després de finalitzar els seus estudis. La il·lusió dels estudiants, de les seues famílies i professors torna al nostre edifici.

I amb què es trobaran els alumnes i les seues famílies quan arriben al nostre edifici?

Amb un Palau preparat per als nous temps. Un Palau preparat en seguretat i innovació.

En este sentit, t'informem de les mesures higienico-sanitàries i les recomanacions generals establides per les autoritats, que hem implementat i pots veure detallades en el webinar que organitzem recentment.

També descobriràs els nous projectes tecnològics que hem posat en marxa perquè el teu esdeveniment siga encara més especial.

Moltes gràcies a la Facultat d'Economia de la Universitat de València per triar-nos, una vegada més, per a celebrar este dia tan especial.