• 14/06/2019

El futur dels palaus de congressos, a debat

Congressos

Tres centres de congressos parlaran dels principals desafiaments als quals s'enfrontaran estos edificis en els pròxims anys.

A menys d'un mes perquè arranque el XVI Congrés APCE (Associació de Palaus de Congressos d'Espanya), el qual es desenvoluparà del 3 al 5 de juliol, us avancem alguns dels temes que es tractaran en les conferències i taules redones que inclou esta cita nacional. En concret, Sylvia Andrés, directora gerent del nostre recinte, participarà com a ponent per a abordar el futur dels recintes congressuals.

La seu triada per a esta edició és el Palau de Congressos de Gran Canària INFECAR, que a més celebra el seu 25é Aniversari i será l'amfitrió per als màxims responsables dels principals recintes especialitzats en reunions a Espanya, que, com cada any, es reuneixen per a debatre sobre els temes de major interés en el sector del turismo d'esdeveniments.

El programa recull en paral·lel fórums comercials i tècnics que tractaran sobre el paper dels Convention Bureauen la captació de congressos, comtraure el millor dels equips, el lideratge 3.0, servei d'àpats o la transformació digital dels palaus de congressos i els reptes actuals en el manteniment i la seguretat d’estos recintes. A més, l'esdeveniment comptarà amb la participació del vicepresident del Centre Internacional de Negocis i Convencions de Bogotà, Mario Cajiao, que comptarà la seua experiència en el Centre de Convencions Àgora i s'unirà a la taula redona sobre el futur dels palaus.

La nostra participació en la taula redona ‘El futur dels palaus de congressos’

El dijous 4 de juliol, tres representants de palaus i destinacions tan diferents com Bogotà, Barcelona i València, aportaran des de l'experiència, la seua visió de cap a on es dirigeixen els recintes congressuals i quins són els reptes que hauran de superar. Mario Cajiao junt a Marc Rodríguez, director general del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i Sylvia Andrés, serán els protagonistas d’esta taula moderada per Belén Mann, com a Secretària General de APCE.

Per a obtindre més informació sobre el programa, pots entrar ací