• 18/05/2021

Ens acompanyes en este recorregut per la Memòria Anual?

Corporatiu

L'equip, junt als nostres aliats estratègics, va preparar l'edifici en seguretat, innovació i tecnologia de vanguardia i RSC. 

Et presentem este resum de les principals fites als quals es va enfrontar l'equip en 2020, l'any en què quedarà marcat en la memòria de tots. Per a nosaltres sempre serà l'any de… 

UN PALAU PREPARAT. L'equip, junt als nostres aliats estratègics, va preparar l'edifici en SEGURETAT, INNOVACIÓ, TECNOLOGIA D'AVANTGUARDA I RSC.

Però per a poder adaptar l'edifici a la situació actual i a noves necessitats per part dels clients, feia falta una cosa molt important: la inversió en l'equip.

UN GRAN EQUIP. Ens preparem per a la nova era, formant-nos i desenvolupant noves accions de motivació mitjançant diferents instruments com és la creació d'un sistema d'avaluació de l'acompliment.

Una vegada format i motivat l'equip, passem a l'acció. Dissenyem el LABORATORI TECNOLÒGIC, per a oferir noves experiències als clients. Dotem l'edifici de l'última tecnologia i la infraestructura necessària per a albergar esdeveniments híbrids.

L'IMPULS EN SOSTENIBILITAT. Entre tots (equip, empreses proveïdores i entitats organitzadores) contribuïm a la consecució dels ODS.

LA FORTALESA DE LA SOLIDARITAT. El nostre edifici va obrir les seues portes solidàries a enttita, a més de sumar-se a importants iniciatives nacionals i internacionals de RSC.

L'ARRENCADA DEL PLA D'IGUALTAT. És un ambiciós pla que garanteix la igualtat de tracte entre dones i homes en el Palau de Congressos.

LA NOVA COMUNICACIÓ. Dissenyem noves estratègies de comunicació, en les quals la humanització de la marca va prendre el protagonisme. Comuniquem de manera empàtica i més pròxima per a connectar amb les noves necessitats dels nostres públics, cada vegada més sensibilitzats amb la situació actual

Però 2020 no queda aquí! Estem enormement satisfets per tot el que hem aconseguit en tan sols un any. Un orgull que portem dins l'equip del Palau de Congressos i es fa més visible, gràcies als clients que, malgrat la pandèmia, van triar el nostre edifici per a celebrar els seus congressos. Ací, els testimonis

Pots consultar la Memòria completa.