• 20/06/2018

Fi d'una etapa per a l'alumnat de la Facultat d’Economia

Graduacions

L'alumnat de Màsters de la Facultat d’Economia de la Promoció 2018, tenen una cita molt important al Palau de Congressos dimarts dia 26 de juny a les 19:30 hores i és que, es graduen! 

En primer lloc, agraïm a la Facultat d’Economia que ens triara un any més per a tan important cerimònia. I a vosaltres, que heu arribat al final d'una etapa i al començament d'una altra més important si és posible, esperem que disfruteu de la vostra graduació al Palau. A més, en l'acte es lliuraran els Premis Extraordinaris 2016-2017. I també, la Càtedra de Finances Internacionales-Banco Santander lliurarà els guardons als millors expedients acadèmics del Màster en Ciències Actuarials i Financeres i del Màster en Finances Corporatives.

La cerimònia la presidirà la Rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre; el director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències i Director de l'AVSRE, José María Ángel Batalla; i el Degà de la Facultat d´Economia, José Manuel Pastor.

ENHORABONA A TOTS ELS ESTUDIANTS!

Màster en Banca i Finances Quantitatives, Màster en Ciències Actuarials i Financeres Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió, Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Direcció d'Empreses - MBA, Màster en Direcció i Planificació del Turisme, Màster en Economia, Màster en Economia Social (Cooperatives i Entitats no Lucratives) , Màster en Estratègia d'Empresa, Màster en Finances Corporatives, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Gestió de Negocis Internacionals (i- MBA) , Màster en Internacionalització Econòmica: Integració i Comerç Internacional, Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats, Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials, Màster en Política Econòmica i Economia Pública.