• 11/12/2019

Fa un any ens vestíem de gala per a…

Corporatiu

Anem per molts anys més!

Fa un any gaudim d'una de les experiències i aventures que mai havíem viscut en el nostre edifici. I és que l'ocasió ho mereixia! En 2018 complim 20 anys. 20 anys d'emoció, il·lusions, somnis complits i intens treball que necessitàvem celebrar.

Així que l'equip del Palau de Congressos de València, amb els seus millors gal·les, i l'edifici, també engalanat per a l'ocasió, va organitzar l'11 de desembre de l'any passat la Gala del 20 Aniversari.

Vols veure els millors moments de la nit? Ací

L'edifici, l'equip, … el teníem tot preparat per i per a ells, els grans protagonistes de la vetlada. Este esdeveniment commemoratiu, des del moment en el qual es va gestar fins al dia de la seua celebració, tenia un objectiu i una gran emoció per davant: agrair a la nostra comunitat d'ambaixadors l'especial labor que fan pel Palau i València.

Gràcies a ells, que durant estos anys han organitzat els seus principals congressos a nivell nacional i internacional en el Palau de Congressos de València braç a braç amb el nostre equip, hem aconseguit consagrar l'edifici com un dels més importants a nivell mundial.

20 anys, ara ja 21, d'històries viscudes i contades, que tenen en la seua maleta dels èxits el Premi al Millor Palacio de Congressos del Món que ens va atorgar l'AIPC en dosocasions. En 2010 i en 2018, coincidint amb el nostre 20 aniversari.

Des que inaugurem en 1998, hem albergat més de 2.900 esdeveniments, atraient a més de 2'2 milions d'assistents per a la nostra ciutat.

Per ests èxits i uns altres que estan per vindre, brindeu amb nosaltres?