• 12/02/2020

Tots previnguts? DVB World 2020 Dins!

Congressos

Ens preparem per a albergar este congrés internacional tecnològic

L'equip del Palau de Congressos de València es mimetitza en esta ocasió amb el contingut d'este congrés tecnològic dirigit al sector dels mitjans de comunicació, i escriu este post com si d'un programa de televisió es tractés.

Llums, equip, cambres previngudes. Comencem!


El presentador mira al teleprompter


Bon dia, hui us presentem el DBV World 2020, el congrés internacional sobre la revolució tecnològica de la televisió digital, que se celebrarà en el Palau de Congressos de València, entre el 9 i l'11 de març.
Després de viatjar per les principals capitals europees, aquest esdeveniment B2B tria València com a seu i el Palau de Congressos de València serà l'escenari de les noves tendències de la televisió digital. La Events Manager de l'esdeveniment, Désirée Gianetti-Nötzli, ha lloat la rapidesa i adaptació del de l'equip al seu esdeveniment, “La infraestructura del Palau ja cobreix la majoria de les nostres necessitats, és un bonic marc per al nostre esdeveniment i la grandària és perfecta.”

Centenars de professionals del sector provinents, principalment d'Europa i els Estats Units, (tan sols un 5% seran d'Espanya), entre treballadors d'emissores, operadors de xarxes, proveïdors de serveis i de tecnologia, organismes reguladors i instituts de recerca, entre altres, revisaran els serveis i eines que utilitzen les normes DVB per a la transmissió de televisió digital, les metadades, la seguretat i la interactivitat.
Els ponents compartiran les seues reflexions sobre la transformació del consum dels mitjans de comunicació i sobre la segmentació dels diferents usuaris, no sols en funció de l'edat o la renda, sinó també dels seus valors i la forma en què aquests determinen el seu comportament enfront dels mitjans. L'evolució cap a un consum el protagonista del qual és l'usuari no deixa d'avançar.

El presentador s'acomiada

Voleu ampliar la informació? Programa 

Preparats per a fos a negre? En cinc, quatre, tres, dos, un, ...