• 06/01/2018

València, seu de la 37 Assemblea de l'AIIC

L'Associació Internacional d'Intèrprets de Conferència (AIIC) celebra la seua Assemblea cada tres anys. Després de passar per Buenos Aires i Adís Abeba, enguany València i el seu Palau de Congressos han sigut triats per a acollir, del 10 al 14 de gener, a una part dels 3.000 socis de 100 països que formen part de la seua organització.

En esta ocasió el programa repassarà els últims tres anys i es planificaran els tres pròxims, actualitzant coneixements i els nous reptes a què s'enfronten. El patrocini anirà a càrrec de Congress Rental Network, xarxa d'àmbit mundial de proveïdors d'equipament per a congressos, que utilitzen els més nous sistemes de Bosch Congress Systems i perifèrics.

A més hi haurà un debat obert de discussió titulat "El futur de la nostra profesió", que parlarà sobre les tendències emergents de la professió d'intèrprets i el seu impacte en usuaris i contratadores d'este servici. 

En paraules del Comité Executiu: "Estem impressionats per l'hospitalitat i el professionalisme del Palau de Congressos de València. Han comprés perfectament les nostres necessitats i tenen una provada experiència en organització de congressos nacionals i internacionals".