Premsa

  • 11/12/2018

El Palau de Congressos celebra el seu 20é Aniversari junt als seus ambaixadors

L'alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora i presidenta del Consell d'Administració del Palau de Congressos, Sandra Gómez, intervenen hui en la gala commemorativa del 20 aniversari d'esta infraestructura municipal estratègica, una efemèride que ha coincidit amb la seua elecció com a millor Palau de Congressos del món en 2018.

Veure més
  • 05/12/2018

El Palacio de Congresos acull la presentació del cupó que l'ONCE li dedica pel seu 20 Aniversari

El Palau de Congressos ha acollit este matí un ‘desdejuni a cegues’ en el qual l'ONCE ha presentat el cupó del pròxim 11 de desembre, dedicat al 20 aniversari del centre de congressos.

Veure més
  • 24/10/2018

El Palau de Congressos duplica el nombre de congressos internacionals

El Consell d'Administració ha aprovat el pressupost per al pròxim exercici, amb un creixement en vendes del 7,8% respecte al tancament previst l'any 2018

Veure més
  • 23/07/2018

El Palau incrementa la seua activitat congresual internacional en un 75%

El Palau de Congressos de València referma la seua activitat congresual internacional i corporativa en els primers 7 mesos de l'any. Així mateix, gràcies als bons resultats en la xifra de negoci, el recinte amortitzarà part de l'endeutament financer amb entitats privades.

Veure més
  • 04/07/2018

El Palau de Congressos de València, Millor del Món per segona vegada

El recinte valencià ha sigut seleccionat per segona vegada en la seua història, Millor Palau de Congressos del Món per l'Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC) . Este guardó és ostentat en l'actualitat només per 10 palaus en tot el món.

Veure més
  • 02/07/2018

El Palau complix 20 anys, millorant València com a marca turística

A finals del segle passat naixia en València un dels edificis més emblemàtics de la ciutat. Dissenyat per Norman Foster, el Palau de Congressos de València ha marcat una fita en la història de la ciutat com a destí de reunions. El que fóra concebut com un dels principals eixos estratègics de la ciutat en matèria de reunions, celebra el seu vinté aniversari sent un dels fòrums de negocis més importants i un model de referència en gestió, innovació i activitat.

Veure més