Premsa

  • 20/10/2014

El Palau de Congressos reunix a 1.000 pediatres d´Atenció Primària a València

El Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Pediatria Extrahospitalària i Atenció Primària torna a València després d'un quart de segle. En la seua vint-ihuitena edició tindrà com a President del Comité Organitzador al pediatre valencià Fernando García-Sala Viguer, i estima reunir a uns 1.000 especialistes durant 3 dies a partir del 23 d'octubre Al Palau de Congressos de València.

Veure més
  • 25/09/2014

El Palau de Congressos pioner en noves tecnologies

El Palau de Congressos de València presenta una nova oferta de serveis basada en la innovació tecnològica. En resposta a les demandes del turisme de reunions en el mercat nacional i internacional i en sintonia amb les tendències globals, el recinte incorpora el sistema de comunicació a dispositius mòbils denominat beacons i el disseny d'Apps personalitzades per a reunions.

Veure més
  • 16/09/2014

El Palau de Congressos acull la celebració de la 40º Reunió Anual de la Societat Nuclear Espanyola

La Societat Nuclear Espanyola ha triat el palau valencià per a la commemoració de la seua 40 Reunió Anual, coincident amb el 40 Aniversari de la seua fundació, en el què es donaran cita 600 professionals del sector per a compartir els últims avanços en energia nuclear

Veure més
  • 11/09/2014

El Palau de Congressos de València, punt de trobada internacional de la ciència i tecnologia

Grans cites congressuals marquen la programació inclosa en l'agenda congressual del palau valencià per a aquest últim quadrimestre de l'any, en la que podem destacar un marcat àmbit internacional i un elevat interès científic i tecnològic per a especialistes i societat en general

Veure més
  • 16/07/2014

El Palau de Congressos acull la major reunió internacional sobre columna vertebral

El Palau de Congressos de València inaugura hui la reunió internacional més important sobre les tècniques més avançades en columna vertebral, també coneguda per les seues sigles en anglés IMAST (International Meeting on Advanced Spine Techniques) Aquest congrés, que per primera vegada es fa a Espanya, deixarà en la nostra ciutat prop de 3.000 pernoctacions, generant un impacte econòmic directe i indirecte de més d'1 milió i mig d'euros.

Veure més
  • 30/06/2014

El Palau de Congressos incrementa la seua activitat i la seua facturació un 28% en el primer semestre de l'any

El Palau de Congressos de València arriba al seu setzè aniversari amb uns resultats que milloren els obtinguts en l'exercici 2013. Un de les dades que referenda aquest fet és l'increment de l'activitat de l'edifici, sent aproximadament aquest ascens d'un 28% en nombre d'esdeveniments. Un altre dels indicadors, és el nombre de dies d'ocupació de l'edifici, el qual ha resultat un 21% major que en el mateix període de l'any anterior."

Veure més