Premsa

  • 10/12/2014

A desembre Bunbury obri la temporada d´espectacles del Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València tanca un exercici en què ha experimentat un augment tant en el nombre d'actes celebrats, com en la seua taxa d'ocupació respecte a l'any anterior.

Veure més
  • 21/11/2014

Més de 3.500 inscrits avalen l´èxit de la Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia

El Palau de Congressos de València acollirà fins demà dissabte la LXVI Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN) en la que s'han inscrit uns 3.500 experts nacionals i internacionals. Segons l'organització de l'esdeveniment, el nombre d'assistents s'ha incrementat un 20% respecte a l'edició anterior.

Veure més
  • 28/10/2014

La activitat del Palau de Congressos s’incrementa un 20% fins a octubre

En la reunió del Consell d'Administració de Palau de Congressos de València celebrada hui, s'ha aprovat l'informe de gestió del recinte relatiu al període gener-octubre de 2014. Així mateix el Consell va aprovar el seu pla de reequilibri financer, que permetrà un resultat positiu d'explotació en 2014 i aprova el seu pressupost per a 2015 amb una previsió de beneficis de prop de 300.000 EUR.

Veure més
  • 20/10/2014

El Palau de Congressos reunix a 1.000 pediatres d´Atenció Primària a València

El Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Pediatria Extrahospitalària i Atenció Primària torna a València després d'un quart de segle. En la seua vint-ihuitena edició tindrà com a President del Comité Organitzador al pediatre valencià Fernando García-Sala Viguer, i estima reunir a uns 1.000 especialistes durant 3 dies a partir del 23 d'octubre Al Palau de Congressos de València.

Veure més
  • 25/09/2014

El Palau de Congressos pioner en noves tecnologies

El Palau de Congressos de València presenta una nova oferta de serveis basada en la innovació tecnològica. En resposta a les demandes del turisme de reunions en el mercat nacional i internacional i en sintonia amb les tendències globals, el recinte incorpora el sistema de comunicació a dispositius mòbils denominat beacons i el disseny d'Apps personalitzades per a reunions.

Veure més
  • 16/09/2014

El Palau de Congressos acull la celebració de la 40º Reunió Anual de la Societat Nuclear Espanyola

La Societat Nuclear Espanyola ha triat el palau valencià per a la commemoració de la seua 40 Reunió Anual, coincident amb el 40 Aniversari de la seua fundació, en el què es donaran cita 600 professionals del sector per a compartir els últims avanços en energia nuclear

Veure més