Congressos en València

El Palau de Congressos de València focalitza la seua missió a contribuir al desenvolupament econòmic i social de la ciutat, per a atraure el major nombre possible de visites de negocis nacionals i internacionals, sobretot a través de la celebració de congressos, que és un dels puntals principals sobre el qual es basa l’activitat de la indústria de reunions segons els criteris de l’Spain Convention Bureau (xarxa de ciutats de congressos espanyoles).

Normalment, aquesta tipologia d’esdeveniments està promoguda per entitats de caràcter associatiu o institucional (associació, societat, col·legi professional, federació, universitat, etc.). Solen durar almenys dos dies (una pernoctació) i, com a mínim, hi participen 50 persones. Dins d’aquest concepte cal incloure altres reunions assimilables com ara trobades, cimeres, conferències, simposis, fòrums, etc.).

ESPAI
L’ESPAI PERFECTE PER AL TEU CONGRÉS A VALÈNCIA
Disposa de tres auditoris on es fan congressos i esdeveniments de tota mena, a més d’àrees d’exposició, sales de premsa i de reunions, etc. Les nostres sales són modulars, connectables i personalitzables. La sala principal és la solució perfecta per a fer-hi congressos, amb una capacitat de 1.481 butaques. També tenim sales multiusos per a donar resposta a qualsevol necessitat de l’esdeveniment.
TECNOLOGIA
LA TECNOLOGIA QUE EL TEU CONGRÉS MEREIX
Les instal·lacions disposen d’un sistema de connectivitat per a més de 3.000 dispositius des de 48 punts d’accés ubicats estratègicament. Les sales estan equipades amb projectors d’última generació amb tecnologies làser i DLP que faran que el teu congrés a València siga un èxit.

Estàs pensant a organitzar un congrés a València?


Si estàs pensant a organitzar un congrés a València, som la teua millor opció. Sol·licita’ns la informació que necessites i el nostre equip de professionals t’ajudarà a resoldre qualsevol dubte.
Sol·licita més informació