Congressos Econòmics

El Palau de Congressos de València és el lloc perfecte per a fer-hi un congrés econòmic-financer. La qualitat del servei, la professionalitat de tot l’equip que hi està involucrat i la capacitat de reinventar-se per a cada tipus de congrés són els punts més valorats pels nostres clients a l’hora de celebrar els seus esdeveniments.
Congressos econòmics

L’edifici té una infinitat de possibilitats per a qualsevol congrés financer. La versatilitat del Palau de Congressos, amb les seues àrees específiques, facilita i fomenta el treball en xarxa entre els assistents.

Hi ha tres auditoris amb diversos aforaments i espais diàfans per a flexibilitzar els muntatges que les empreses demanen. A més, disposem de despatxos, sales VIP i sales multiusos en què es poden fomentar les relacions empresarials després del congrés. Cadascun dels espais té tecnologia d’última generació per a poder donar resposta a qualsevol repte que presente el congrés. Pots visitar els nostre apartat d’espais per a tindre més informació.

El client pot trobar una oferta gastronòmica variada al voltant del Palau de Congressos i una proposta de restauració acurada també dins del mateix palau.

Més enllà del que pot oferir l’edifici, la ciutat de València és un lloc espectacular per a celebrar-hi un congrés empresarial. El voltant del Palau és un entorn de negocis amb serveis d’allotjament i restauració, tot en un radi d’1 km. I la mateixa ciutat té una oferta d’oci i de cultura que conforma un esdeveniment complet per als assistents.

  • Multitud de sales amb un ampli aforament i espais diàfans flexibles per a impulsar el treball en xarxa.
  • Tecnologia d’última generació.
  • Més de 1.000 places d’allotjament en un radi d’1 km.
  • 2.769 m2 d'espai
  • 3 auditoris