Congressos mèdics

El Palau de Congressos és un edifici emblemàtic on s’han celebrat molts esdeveniments, entre els quals els congressos mèdics representen el 70% del negoci. L’experiència acumulada en aquest tipus de congressos per l’equip del Palau aporta una visió molt àmplia de les necessitats que poden sorgir i és una ajuda molt important en l’elaboració de la candidatura.
Congressos mèdics

L’edifici té una gran varietat d’espais amb una qualitat elevada per a potenciar el programa científic, 10 GB de fibra òptica per a garantir la màxima connectivitat i la possibilitat d’ampliar l’assistència connectant simultàniament amb la resta de sales mitjançant la nostra xarxa de cable interna. Disposa d’una àrea d’exposició àmplia, amb llum natural, que connecta amb les entrades dels auditoris principals. A més a més, té espais on es poden exposar estands comercials que permeten potenciar el treball en xarxa i un servei clau en mà oferit pel nostre equip humà, que és un dels punts més valorats pels congressistes.

El Palau de Congressos està integrat en un entorn de negocis amb serveis d’allotjament i restauració, tot a una distància a peu d’1 km. Els hotels adjacents disposen de fins a 32 sales addicionals i la ciutat té tots els serveis d’oci que permeten arrodonir l’oferta dins del congrés. Les comunicacions amb la ciutat són excel·lents, ja que es troba a tan sols 5 km de l’estació de l’AVE Joaquín Sorolla o a 9 km de l’Aeroport Internacional de València.

  • Especialistes a cobrir les necessitats requerides en els congressos mèdics.
  • Avantguarda tecnològica i excel·lència en la gestió que ens ha permés aconseguir per segon any el Premi al Millor Palau de Congressos del Món (2010 i 2018).
  • Entorn de negocis i de restauració en un radi d’1 km.
  • 70% dels events realitzats
  • 1km a peu de serveis
  • 10Gb de fibra òptica

PRÒXIMS CONGRESSOS MÈDICS