14th International Symposium

MDS Foundation
3-6 de maig de 2017
MÈDICS

Una cita indispensable per a investigadors, metges, científics i educadors especialistes en hematologia. El Palau de Congressos acull unes conferències de la màxima qualitat impartides per líders internacionals en la seua especialitat.

El simposi és un congrés que tracta tots els aspectes clínics rellevants del diagnòstic, pronòstic i maneig d’SMD (síndrome mielodisplàstica), i també les dades més recents en aquesta síndrome, investigació bàsica i translacional.

Les conferències principals les imparteixen líders internacionals reconeguts, però també inclouen xerrades d’investigació d’alt nivell seleccionades dels resums presentats pels assistents.

Unes 1.100 persones, de les quals 500 són delegats d’hospitals d’arreu del món, van participar en aquesta trobada multidisciplinària adreçada sobretot a investigadors, metges, científics i educadors especialistes en hematologia. Durant el congrés s’exposen 60 ponències, de les quals 50 són de caràcter internacional i 10 nacionals. A més de l’elevada qualitat del programa científic i dels fòrums interactius, el treball en xarxa és un dels punts més atractius d’aquesta trobada.

 

  • 1.100 assistents.
  • 500 delegats d’hospitals d’arreu del món.
  • 83% ponències internacionals.

Dr. Guillermo Sanz, cap de la Secció d’Hematologia de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe i coordinador del Simposi Internacional de Síndromes Mielodisplàstiques. 

«Aquest congrés internacional ha triat la ciutat de València perquè creiem que és una destinació ideal, tant des del punt de vista del clima com per la ciutat que hi ha al darrere. 
El Palau de Congressos de València és una seu ideal per a celebrar aquesta mena d’esdeveniments, en què participen al voltant d’unes 1.000-1.500 persones, per diverses raons: per la funcionalitat, pel disseny arquitectònic, perquè té una versatilitat que no tenen altres llocs i també per la seua localització a la ciutat, a prop, d’una banda, de l’aeroport i amb una disponibilitat àmplia d’oferta hotelera a pocs minuts, i, de l’altra, del centre de la ciutat. A més, ara que ja fa uns quants dies que se celebra el congrés, vull destacar l’excel·lència del personal tècnic i operatiu que treballa en aquesta seu.»

  • Bona funcionalitat.
  • Disseny arquitectònic.
  • Versatilitat dels espais.
  • Bona localització a la ciutat.