Longevity World Forum

Talentum Group, Medigene Press, Genética Médica News y Cambridge Precision Medicine.
7-8 de novembre de 2018
MÈDICS

Se celebra la primera trobada sobre longevitat i genòmica d’Europa amb l’assistència de professionals nacionals i internacionals al Palau de Congressos de València i amb el suport de l’Ajuntament de València.

Aquest congrés serveix com un espai des del qual la comunitat científica pot col·laborar i desenvolupar coneixement sobre la longevitat humana. Amb aquest propòsit naix el Longevity World Forum, una nova trobada pionera a Europa i de caràcter global que congrega a València diverses personalitats de referència en la matèria, tant de procedència nacional com internacional, que aporten les seues perspectives des de l’acadèmia, la investigació i la indústria.

En concret, aquest intercanvi d’idees i de sinergies es fa al Palau de Congressos de la ciutat, que ha sigut l’escenari triat per a l’estrena del Longevity World Forum. Aquest projecte s’ha organitzat gràcies a la col·laboració entre la consultora valenciana Talentum Group, l’empresa Medigene Press —editora de la revista especialitzada Genética Médica News— i la companyia internacional Cambridge Precision Medicine.

La primera edició del Longevity World Forum té entre els seus ponents José Viña i Federico Pallardó, ambdós catedràtics de Fisiologia de la Universitat de València; María Blasco, directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques; Manuel Corpas, CSO i fundador de la Cambridge Precision Medicine; Ángela Nieto, directora de la Unitat de Neurobiologia del Desenvolupament de l’Institut de Neurociències d’Alacant UMH-CSIC; Tom Stubbs, CEO de Chronomics; Aubrey de Grey, biogerontòleg fundador de la SENS Research Foundation, i Christopher Lippert, responsable de grup al Centre de Medicina Molecular Max Delbrück a Berlín, entre altres referents mundials.

El Longevity World Forum aspira a ser un punt de trobada per a científics i per als agents provinents de qualsevol país que participen en la investigació i el desenvolupament d’aproximacions per a augmentar l’esperança de vida i millorar-ne la qualitat. Així, aquest fòrum mundial s’ha concebut en dos jornades amb un programa complet que tractarà el paper d’àrees com ara la genòmica, la medicina de precisió, la nutrició o l’exercici físic en la longevitat humana, una qüestió que cada vegada preocupa més la societat.