XLIII Congrés de SEICAP (La Societat Espanyola d'Immunologia Clínica, Alergologia i Asma Pediàtrica)

16 - 18 de Mayo de 2019
MÈDICS

La Societat Espanyola d'Immunologia Clínica, Alergologia i Asma Pediàtrica (SEICAP) celebra el XLIII Congrés anual, en el qual reunirà els principals especialistes en al·lèrgia i asma pediàtrica, la labor de la qual és el tractament i la recerca de les malalties inmunoalérgicas, la seua prevenció, i qualsevol activitat destinada a millorar la qualitat de vida dels nens amb estes patologies.

Després d'haver viatjat per Màlaga, Zaragoza o Barcelona en les seues últimes edicions, València torna a ser triada seu del seu congrés anual, un esdeveniment en el qual intervenen pediatres al·lergòlegs de les principals Unitats d'Al·lèrgia Pediàtrica a nivell nacional. 

En esta ocasió, s'han programat taules rodones sobre les cures de la pell com a prevenció primària en al·lèrgia, els últims avanços sobre la inducció de tolerància oral a aliments o els tractaments biològics en al·lèrgia pediàtrica. 

Així mateix, el programa ofereix tallers d'interès per als assistents, que baix els títols ‘Utilitat del diagnòstic molecular en la indicació i eficàcia d'immunoteràpia, Casos clínics’, ‘L'al·lèrgia entre olles i fogons’ i ‘Reaccions adverses produïdes per medicaments’ aborden la immunoteràpia, el dia a dia del nen amb al·lèrgia alimentària o les reaccions a medicaments. 

En paral·lel al desenvolupament del congrés, se celebren altres esdeveniments, com la Jornada Formativa en Al·lèrgia Pediàtrica, dirigida als pediatres; la XI Fira de la Salut en Al·lèrgia; una Jornada del Nen Al·lèrgic dirigida a pacients, familiars i la societat en general, els quals podran endinsar-se en les últimes novetats en prevenció i tractament de la patologia al·lèrgica. 

Durant l'esdeveniment, el nostre foyer o àrea expositiva servirà d'un espai de networking entre els professionals de la indústria farmacèutica, que a més realitzarà sessions específiques, desdejunis i menjars amb els experts, per a presentar els últims avanços del sector.