XV Reunió Espanyola de Cirurgia Bucal (SECIB)

Societat Espanyola de Cirugia Bucal (SECIB)
16-18 de novembre de 2017
MÈDICS

Una cita de referència per a professionals de la salut bucodental de tot Europa que, en la quinzena edició, incorpora en el programa d’activitats el IV Congrés de l’Associació Valenciana de Cirurgia Bucal (AVCIB), el II Congrés SECIB JOVE i el XV Congrés SELO (Societat Espanyola de Làser i Fototeràpia en Odontologia).

Després de gairebé 15 anys, aquest congrés torna a València. Hi seran presents les primeres figures en el camp de l’odontologia i de la cirurgia bucal per a tractar temes com ara els últims avenços en malalties periimplantàries i reconstrucció dental, entre d’altres. Durant el congrés, que disposa d’un ampli espai expositiu on s’ubiquen 48 estands comercials, es faran 4 tallers, 250 comunicacions i 22 ponències.

Els organitzadors volen aportar més dinamisme a la cita amb la celebració de taules rodones moderades amb la participació d’especialistes a escala nacional i internacional com ara el Dr. Adriano Piattelli, investigador de referència en el camp de la implantologia i doctor honoris causa per la Universitat de València, o el Dr. Ignazio Loi, desenvolupador de la tècnica BOPT (sigles en anglès per a preparació dentària orientada biològicament), que presenta un nou enfocament per a la restauració prostètica de les dents, amb les consegüents millores estètiques.

La Societat Espanyola de Cirurgia Bucal (SECIB) és una societat científica de gran prestigi en l’àmbit nacional que, amb més de 1.800 socis, reuneix un conjunt d’odontòlegs i metges estomatòlegs dedicats sobretot a la cirurgia i a la implantologia bucal. Aquesta societat aposta per la innovació, la qualitat i l’excel·lència en la professió, tal com queda reflectit en les activitats científiques i els congressos duts a terme fins ara.

La SECIB té entre els seus objectius contribuir a la millora científica i la formació continuada dels seus afiliats, promoure el desenvolupament de la cirurgia —amb un èmfasi especial en la investigació en cirurgia bucal—, assessorar els organismes públics i les societats privades en matèria de cirurgia bucal, col·laborar amb les universitats en el desenvolupament científic i tecnològic, fomentar la col·laboració amb altres societats nacionals i internacionals per tal d’establir programes científics i de desenvolupament i excel·lència professional comuns.

 

  • 800 assistents.
  • 250 comunicacions.
  • 48 estands comercials.

Opinió del Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Bucal

L’experiència de María Peñarrocha com a presidenta del Comitè Organitzador del XV Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cirurgia Bucal (SECIB) 2017 ha sigut molt satisfactòria i anima els seus companys a fer els congressos anuals a València.

  • Espai arquitectònic idoni.
  • Recursos tècnics i audiovisuals d’alta qualitat.
  • Bona organització.
  • Personal eficient.