Congressos socials

L’emblemàtic edifici del Palau de Congressos de València és el lloc idoni per a celebrar un congrés de temàtica social. Posem a disposició de tot el públic una atenció molt personal, una dedicació exclusiva i un concepte de servei integral que preveu la contractació opcional d’una gran varietat de serveis.
Congressos Socials València

El Palau de Congressos és un lloc ideal per a fer-hi congressos socials gràcies a la versatilitat de les sales o de l’edifici i a la seua seguretat a l’hora d’acollir personalitats i poder blindar totalment l’espai.

El Palau de Congressos, pel seu compromís d’excel·lència, facilita tant l’adaptabilitat dels espais com la logística de tot el congrés, donant suport en tot moment a la seua organització i al seu desenvolupament. Aquest compromís amb la faena ben feta ens ha fet guanyar per segona vegada el Premi al Millor Palau de Congressos del Món. Si vols conèixer el vessant social del Palau de Congressos de València, consulta la nostra memòria.

Així mateix, la ciutat de València, en el seu vessant més sostenible, és una ciutat preparada amb serveis per a fer front a qualsevol repte i per respondre amb la màxima qualitat i agilitat.

 

  • 2,5 milions de kWh generats
  • 208.000 kWh d'estalvi d'energia respecte a l'any anterior.

PRÒXIMS CONGRESSOS SOCIALS