Congressos Tecnològics

El Palau de Congressos és accessible, versàtil i està equipat amb l’última tecnologia. Posem el focus per a donar el millor servei als nostres congressos; per això, oferim tot l’equipament tecnològic a l’avantguarda per a donar les millors solucions. L’evolució ràpida del mercat d’instituts d’R+D+I o dels esdeveniments d’àmbit acadèmic ha motivat una adaptació accelerada —tant digital com tecnològica— de l’edifici per a garantir un resultat que supere totes les expectatives en tots els congressos.
Congressos Tecnològics València

Els congressos tecnològics que acollim disposen d’una connectivitat de més de 3.000 dispositius des de 48 punts d’accés ubicats estratègicament. A més, posem a la teua disposició fibra òptica de 10 GB per a assegurar una navegació ràpida i fluida des de qualsevol racó de l’edifici.

Els nostres sistemes de so tenen la mínima distorsió i una gran fidelitat en freqüències altes. A més, disposem de projectors amb tecnologia làser i DPL que aporten el màxim rendiment, fins a arribar als 30.000 lúmens, i que permeten afegir diverses composicions simultànies fins a cinc capes d’imatges independents. Visita el nostre apartat de tecnologia per a tindre més informació sobre els nostres mitjans.

Amb una localització immillorable, el Palau és a pocs minuts del centre de la ciutat i del tren d’alta velocitat, que és un gran atractiu per als visitants. A més, a una distància a peu d’1 km de l’edifici hi ha 1.000 habitacions, la qual cosa fa que siga un nucli congressual d’esdeveniments de gran envergadura.

  • 3.000 dispositius conectats
  • 48 punts d'accés
  • 10 Gb de fibra òptica

PRÒXIMS CONGRESSOS TECNOLÒGICS