22nd International Conference on General Relativity and Gravitation

Facultat de Física de la Universitat de València, Universitat de València
7-12 de juliol de 2019
TECNOLÒGICS

Una doble cita obligada per al coneixement de nous horitzons de l’espai. Una setmana en què es pronuncien per primera vegada dos conferències internacionals úniques.

El principi d’una nova era per a l’astronomia ja és ací. Per primera vegada, l’emissió d’ones gravitacionals generades després de la fusió de dos forats negres va ser detectada per dos interferòmetres a Washington i Lousiana (EUA). Aquest experiment va ser valedor del Premi Nobel de Física el 2017. A Europa, el detector VIRGO ha anunciat la primera detecció triple d’un senyal gravitatori, cosa que obre nous horitzons al nostre coneixement de l’univers.

Aquests avenços es debaten durant la trobada 22nd International Conference on General Relativity and Gravitation, l’última en la sèrie de conferències internacionals triennals celebrada sota l’auspici de la Societat Internacional en Relativitat General i Gravitació, i la conferència Amaldi, que se celebra sota l’auspici del Comitè Internacional d’Ones Gravitacionals cada dos anys. Ambdós constitueixen els esdeveniments internacionals més importants per a la comunitat que treballa en la detecció d’ones gravitacionals.

El congrés està codirigit pel professor de la Facultat de Física de la Universitat de València José Antonio Font i el catedràtic de la Universitat de València José Navarro, i la Fundació Universitat Empresa UV-ADEIT proporciona el suport organitzatiu.

Durant una setmana, aquestes dos conferències —que tindran lloc per primera vegada a Espanya— serviran per a debatre temes com ara l’astronomia d’ones gravitatòries, cosmologia, astrofísica relativista, relativitat numèrica i matemàtica o la gravetat quàntica, i acolliran 1.000 assistents d’unes vint nacionalitats diferents.

COM ARRIBAR

Avinguda de les Corts Valencianes, 60,

46015 València

  • Metro Línea 4
  • Tren Cercanías / Ave
  • Coche CV-35 dirección València
  • Aeropuerto Aeropuerto Internacional de València
  • Autobús Línea 62 y línea 99

QUÈ FER A VALÈNCIA

Oferta d'activitats en València

València disposa d'una àmplia oferta d'activitats durant tot l'any

Ver más

València t'ofereix moments únics

Valencia és una de les poblacions amb més encant del amb més encant del territori espanyol. Es caracteritza per ser una metròpoli que ofereix un ampli ventall de possibilitats en qualsevol època de l'any.

Ver más

Què fer en València amb xiquets

Celebrar un congrés en València dóna l'oportunitat de descobrir una ciutat amb segles d'història i múltiples activitats interessants

Ver más