5G Global Event and Conference on Networks and Communications (EUCNC 2019)

IEEE Communications Society and the European Association for Signal Processing
17-21 de junio de 2019
TECNOLÒGICS

La cinquena generació de comunicacions mòbils s'acostarà a València el mes vinent de juny, convertint-la en la capital mundial de la tecnologia 5G. Dos grans esdeveniments internacionals, el 5G Global Event i la Conference on Networks and Communications (EUCNC 2019), tindran lloc en el Palau de Congressos del 17 al 21 i del 18 al 21 de juny, respectivament. 

 

Els principals investigadors de tot el món es donaran cita en la 28ª edició de EuCNC, per a presentar els últims avanços tecnològics i demostrar els resultats més recents dels projectes d’investigació, especialment del programa d'I+D H2020, cofinançats per la Comissió Europea. Per a això, a l'edició de EuCNC 2019 s'afegeix l'esdeveniment Global 5G (G5GE). El G5GE reuneix les associacions industrials 5G dels cinc continents: 5G-IA, IMT-2020, 5G-Forum, 5G-MF, 5G-Brasil i 5G- Amèriques. En paral·lel a les sessions del programa científic, el G5GE es desenvolupa com un fòrum de discussió, amb la particularitat que es realitzaran demostracions en viu de la tecnologia 5G en diversos punts de la ciutat, com la Marina de València, el Centre Històric o la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El 5G fa possible que l'usuari disfrute de noves experiències amb un notori augment d’endiment i velocitats de descàrrega de 1Gbps. També disminueix la latència i es pot donar prioritat a determinats dispositius de forma intel·ligent, front d'uns altres.

Si recentment en el Mobile World Congress es demostrava com la nova tecnologia mòbil anava a revolucionar la societat, el centre congressual valencià pren ara el relleu amb esta cita internacional que servirà de punt de trobada per als investigadors i les principals empreses del sector de tot el món entorn dels beneficis del futur 5G.

En paraules del president de la EuCNC 2019 i Catedràtic i Director de l'Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia de la Universitat Politècnica (ITEAM), Narcís Cardona, “el traslladar als carrers de la ciutat exemples pràctics de les aplicacions en estos camps, contribueix al fet que la societat entenga que València és referent en molts àmbits, com el de la tecnologia 5G”.

Formant part de l'àrea expositiva d'estos grans esdeveniments s'inclourà un ampli ventall de tecnologies i productes obtinguts gràcies a projectes cofinançats per la Comissió Europea i de novetats tecnològiques impulsades per les grans empreses líders en telecomunicacions. Les seues nombroses aplicacions abasten des de l'automoció, seguretat viària o salut.

La conferència compta amb el suport de la Comissió Europea, de la Societat IEEE i l'Associació Europea EURASIP i és un de les trobades europees més importants sobre comunicacions i xarxes a nivell mundial. En esta edició, se centrarà en sistemes i xarxes de telecomunicacions 5G i atraurà a més de mig miler d'assistents.

COM ARRIBAR

QUÈ FER A VALÈNCIA

València t'ofereix moments únics

Valencia és una de les poblacions amb més encant del amb més encant del territori espanyol. Es caracteritza per ser una metròpoli que ofereix un ampli ventall de possibilitats en qualsevol època de l'any.

Ver más

Què fer en València amb xiquets

Celebrar un congrés en València dóna l'oportunitat de descobrir una ciutat amb segles d'història i múltiples activitats interessants

Ver más

Oferta d'activitats en València

València disposa d'una àmplia oferta d'activitats durant tot l'any

Ver más