Una ciutat connectada amb el món, i un món de connexions dins de la ciutat

LOCALITZACIÓ

 

El Palau de Congressos de València està situat en el principal accés a la ciutat pel nord-oest, a 7 minuts de l’aeroport internacional de Manises-València i a 8 minuts del centre de la ciutat i del tren d’alta velocitat (AVE). La connexió amb la resta de la ciutat és excel•lent via metro, taxi, bus, bicicleta i tramvia.

Els voltants del palau composen una florent zona de negocis, on els assistents tenen al seu abast múltiples alternatives de restauració i oci.

Av. Corts Valencianes, n. 60

46015 València (Espanya)

ACCESSOS

 

  • Proximitat A l’aeroport internacional Manises-València i al tren d’alta velocitat
  • Connectat Per metro, taxi, bus, bicicleta i tramvia
  • 1.000 habitacions d'hotel a una distància a peu
  • 600 places De pàrquing subterrani

 

PÀRQUING

Les nostres instal•lacions tenen un aparcament subterrani vigilat de 600 places i dos aparcaments exteriors de 1.000 m² cadascun. Aquests espais ofereixen una gran funcionalitat i permeten fer actes en la superfície, com els tests drive durant les presentacions de vehicles o els roadshows.

ACCESSIBILITAT

L’edifici del Palau de Congressos és un espai dissenyat perquè qualsevol persona es trobe còmoda i segura. Per això tot els accessos són plans i sense barreres arquitectòniques que suposen un obstacle per a persones amb diversitat funcional.

VEGEU GUIA D’ACCESSIBILITAT

 

  1. Connexió amb tota la ciutat mitjançant les línies d’autobús 62, 63, 99 i N3
  2. Parada de metro ("Beniferri") i tramvia ("Palau de Congressos") amb connexió des de l’aeroport i l’estació de tren Joaquim Sorolla: línies 1, 2 i 4 de Metrovalencia.
  3. Fàcilment accessible tant amb bicicleta pròpia com amb el servei públic de bicicletes Valenbici.
  4. Accés fàcil i còmode amb automòbil gràcies a la seua situació en plena avinguda de les Corts Valencianes, una de les principals artèries de la ciutat i principal accés a aquesta des del nord-oest.