ELS ESDEVENIMENTS SÓN VIUS I ENS ENCANTA VIURE'LS AMB TU

Endavant. Sigues benvingut al Palau de Congressos de València, un centre creat el 1998 per a ser un motor d’actes professionals, un impulsor de les relacions comercials, un caldo de cultiu per als negocis i el networking, un altaveu per al coneixement.

Amb la missió de contribuir al desenvolupament econòmic i social de la ciutat, acollint congressos i actes nacionals i internacionals amb la màxima qualitat i professionalitat, portem vora dos dècades desafiant els costums. Una evolució des de l’estàndard a la personalització, des del previsible al sorprenent, entesa des de la consciència que un acte és viu, que no hi ha dos d’iguals i que, per tant, els nostre paper és acompanyar els nostres clients compartint la seua visió i reinventant-nos constantment per a oferir-los un resultat que estiga a l’altura de les seues expectatives.

Gràcies a aquesta filosofia i al treball dur, hem convertit la ciutat de València en un referent en matèria de congressos i esdeveniments. Un esforç que es veu recompensat cada dia amb la satisfacció dels nostres clients i usuaris, i que va ser premiat l'any 2018 i 2010 amb el guardó al Millor Palau de Congressos del Món per l’Associació Internacional de Palaus de Congressos (AIPC).

El nostre edifici és una obra arquitectònica emblemàtica, realitzada pel cèlebre arquitecte Norman Foster. Va ser especialment dissenyat per a atraure turisme de negocis a la ciutat de València. Un objectiu sobradament acomplit, ja que fins a la data s’han realitzat 3.000 actes en els quals han participat 2,2 milions d’assistents. Aquesta activitat ha contribuït sens dubte a millorar el posicionament internacional de València. Segons l’Associació Internacional de Congressos i Convencions —ICCA—, València ocupa el lloc 29 a Europa i el 3er a Espanya i el Palau de Congressos de València és la seu que més assistents internacionals atrau a la ciutat.

  • 3.000 Esdevements realitzats
  • 2,2 Milions d'assistents des de 1998
  • 2,25 Millons de pernoctacions


GALERIA FOTOGRÀFICA