SOSTENIBILITAT I RSC

Actitud sostenible, des de xicotets gestos fins a grans iniciatives

TOT L’EQUIP DEL PALAU DE CONGRESSOS DE VALÈNCIA PRACTICA UNA ACTITUD RESPONSABLE AMB EL MEDI AMBIENT

 

 

Hem reforçat el compromís mediambiental alineant totes les nostres accions amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides per a:

• Garantir l'accés a una energia assequible no contaminant.

• Contribuir a l'avanç de València en la seua estratègia de ciutat intel·ligent.

• Adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes.

• Garantir modalitats de consum i producció sostenibles i invertir en infraestructura per a aconseguir un desenvolupament sostenible.

 

 

  • 2.100Mòduls instal·lats en panells fotovoltaics
  • 3 milionsDe kWh generats des de que va ser instal·lada la coberta fotovoltaica

 

Estes iniciatives se sumen a la resta de projectes englobats en el Projecte ODS, basat en el compromís amb l'excel·lència, la qualitat i el respecte al medi ambient. El 40% de les nostres inversions són sostenibles.

Com a reconeixement a l'esforç realitzat en inversions sostenibles, el Palau ha obtingut en la Certificació Energètica de l'Edifici el màxim nivell en la disminució de les emissions de CO₂. Valor al qual també contribueix la instal·lació fotovoltaica que té l'edifici des de 2008 i que ha generat més de 3 milions de kWh.

Actualment, el nostre edifici brilla amb tecnologia LED. Comptem amb un sistema d'il·luminació intel·ligent, mitjançant el qual controlem les nostres lluminàries punt a punt a través d'una App des de qualsevol dispositiu: telèfon mòbil, tauleta o PC, la qual cosa genera un major confort en els nostres assistents (posar-ho en gran), que cada vegada demanden més experiències sostenibles (posar-ho en gran) en els esdeveniments, amb el mínim impacte mediambiental.

El nostre edifici també disposa d'un sistema de control electrònic de les instal·lacions, sensors de cabal i depuradores per a l'aigua, màquines d'última generació per a la climatització i un punt verd de reciclatge separat de les zones públiques.

La certificació s'uneix a les ja aconseguides en medi ambient: ISO 14001, ISO 50001 i BREEAM® ES.