SOSTENIBILITAT I RSC

Actitud sostenible, des de xicotets gestos fins a grans iniciatives

TOT L’EQUIP DEL PALAU DE CONGRESSOS DE VALÈNCIA PRACTICA UNA ACTITUD RESPONSABLE AMB EL MEDI AMBIENT

 

 

El Palau de Congressos de València, mitjançant el seu projecte ECO, desenvolupa un conjunt d’actituds, iniciatives i mesures que repercuteixen en una gestió responsable dels recursos i una reducció de l’impacte ambiental de la nostra activitat. 

Tenim la tecnologia d’il·luminació més eficient, un sistema de control electrònic de les instal·lacions, sensors de cabdal i depuradores per a l’aigua, màquines d’última generació per a la climatització i un punt verd de reciclatge separat de les zones públiques.

 

 

  • 2.100Mòduls instal·lats en panells fotovoltaics
  • 2,9 milionsDe kWh generats des de que va ser instal·lada la coberta fotovoltaica

 

El projecte ECO s’emmarca dins del Pla Global de Sostenibilitat del Palau de Congressos de València, basat en el compromís amb l’excel•lència, la qualitat i el respecte al medi ambient.
Un pla definit curosament, que converteix el Palau de Congressos en un exemple d’implementació de pràctiques sostenibles i que pot ser considerat un model a seguir per a impulsar l’ús d’energies renovables. Innovació, eficiència i respecte pel medi defineixen aquesta proposta amb uns resultats extraordinaris que permeten mantindre una elevada activitat congressual en les instal•lacions, sense alterar l’entorn natural.

Com a reconeixement a l'esforç realitzat en l'adopció d'estes mesures el Palau ha obtingut en la Certificació Energètica de l'Edifici el màxim nivell en la disminució de les emissions de CO2. Valor al qual també contribuïx la instal·lació fotovoltaica que posseïx l'edifici des de 2008 i que ha generat més de 2,8 milions de kWh.

Esta certificació s'unix a les ja aconseguides en medioambiente: ISO 14001, ISO 50001 i BREEAM® ES.