VLC Ambaixadors

GRANS VALENCIANS QUE FAN A VALÈNCIA MÉS GRAN

 

El Palau de Congressos de València és un vehicle de projecció internacional per a la ciutat i una eina fonamental per a atraure turisme de reunions.

Però un gran edifici per sí sol no atrau grans congressos. A més d’una seu especialitzada, cal una ciutat. VALÈNCIA és perfecta per les dimensions que té, pel clima excepcional, per les connexions, el ventall d’infraestructures turístiques, la història… També té una prestigiosa comunitat de científics, metges, professors i professionals de reconegut prestigi nacional i internacional compromesos amb la seua ciutat i que fan una labor desinteressada vital per al manteniment i la vigorització de l’activitat congressual… ELS NOSTRES AMBAIXADORS.

Tots hem de transmetre’ls el nostre suport i el nostre AGRAÏMENT i, entre tots, hem d’animar-los perquè continuen i redoblen els seus esforços, el seu encert i els seus èxits. Amb la seua tasca, tan callada com beneficiosa, no només incrementen el prestigi i milloren la imatge dels centres i institucions on desenvolupen el seu treball, sinó que beneficien tota València gràcies a l’impacte econòmic que generen els congressos que tenen lloc a la nostra ciutat.

Al Palau de Congressos de València, trobaràs un equip especialitzat en el mercat associatiu amb moltíssima experiència en el competitiu procés de presentació de candidatures a congressos, que et proporcionarà un suport professional en cada fase del procés. Està a la teua disposició per a atendre qualsevol inquietud i perquè comprengues amb tot detall l’apassionant treball de l’ambaixador de congressos.

 

¿T'animes?

BAIXAR DOSSIER (només en castellà)

"Quan camines amb gegants, el món pot arribar a ser un lloc molt diferent"

 

  • Una comunitatFormada per més de 600 embaixadors
  • ReuneixLes principals figures valencianes en cada camp
  • + 333Candidatures captades
  • ObjectiuFomentar la projecció internacional de València i atraure turisme de reunions


Casos d’èxit

València reunix totes i cadascuna de les possibilitats hoteleres, gastronòmiques, el clima, magnífic, i tenint un Palau de Congressos amb el que disfrutem hui, què més es pot demanar

Elías Colom, Director marketing comercial Global Omnium, XXXV Congrés AEAS