EPalco

  • 17/06/2019

El nostre edifici, preparat per a la tecnologia 5G

Congressos

Preparar el nostre edifici per a albergar la primera videoconferència hologràfica mundial 5G, desenvolupada per les multinacionals ZTE i Orange o mostrar el "vehículoConectadoCampus5G", un cotxe autònom conduït a distància amb tecnologia 5, són els principals reptes als quals s'enfronta aquesta setmana l'equip.

Veure més
  • 14/06/2019

El futur dels palaus de congressos, a debat

Congressos

El Palau de Congressos de València, a través de la seua directora gerent, Sylvia Andrés, participarà en una taula redona sobre el futur dels centres congressuals en el XVI Congrés APCE

Veure més
  • 11/06/2019

El nostre equip, cada vegada més compromés amb el medi ambient

Corporatiu

L'edifici té implantat un sistema de gestió mediambiental

Veure més
  • 04/06/2019

El Palau de Congressos i la Universitat de València, de nou de la mà per a atraure congressos a la ciutat

Corporatiu

Amb este acorde strenyem els llaços amb la Universitat de València per a l'organització i celebració dels congressos en el nostre edifici. L'equip del Palau de Congressos presta des del principi tot el seu suport per a la presentació de la candidatura i com a interlocutor durant tot el procés amb la resta d'agents que intervenen en ella, com els hotels o el Convention Bureau.

Veure més
  • 27/05/2019

T'agradaria ser el nostre ambaixador?

Et convidem a formar part del nostre club de grans valencians, en el qualmés de 600 persones contribueixen al prestigi internacional de València atraient congressos de tot el món.

Veure més
  • 23/05/2019

València es la nova seu de la European Conference on Embolotherapy

Congressos

La Societat de Radiologia Cardiovascular i Intervencionista d'Europa (CIRSE) tria València per a celebrar la nova edició de la European Conference on Embolotherapy, a la qual assisteixen més de 1.000 persones.

Veure més