EPalco

  • 19/12/2017

Cada Navidad es única

Corporatiu

Cada moment és únic. Cada experiència, diferent, i cada nova persona que coneixem, especial.

Veure més
  • 13/12/2017

El Palau aconseguix el nivell més eficient en emissions de CO2

Corporatiu

El Palau de Congressos de València millora el seu compromís mediambiental aconseguint el màxim nivell en la disminució d'emissions de CO2.

Veure més
  • 10/12/2017

II Jornada Científica Exeltis Day

Amb la segona Jornada Científica Exeltis Day; es busca trobar un espai per a compartir les últimes novetats d'interés en salut de la dona, davall l'auspici de la Càtedra Exeltis en Salut de la Dona de la Universitat Europea de Madrid.

Veure més
  • 21/11/2017

La Màgia de Surg For All

Espectacles

Surg For All és una associació sense ànim de lucre que va nàixer fa quasi tres anys amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'assistència quirúrgica en països del tercer món.

Veure més
  • 02/11/2017

Punt Sistemes 'Partner de l'any'

Corporatiu

Punt Sistemes, empresa responsable del disseny, implantació i posada en marxa de la eina informàtica de gestió comercial, operativa i manteniment del Palau, ha sigut guardonada per la multinacional holandesa Exact Software amb la distinció de "Partner de l'any".

Veure més
  • 30/10/2017

El Palau de Congressos de València garantix el seu equilibri econòmic en 2018

Corporatiu

E En els nou primers mesos de 2017, el palau valencià ha confirmat un 43% més esdeveniments que en el mateix període de l'any anterior i ha presentat un 33% més de candidatures. El recinte preveu un creixement en 2018 superior al 5% en activitat i una forta presència internacional en l'àmbit dels esdeveniments.

Veure més