EPalco

  • 25/07/2018

El Palau de Congressos de València rep la trobada internacional més important en cirurgia vascular

Congressos

Cirurgians vasculars, infermeres, tècnics i professionals de totes les disciplines relacionades amb l'àmbit de la cirurgia vascular, es reuniran en València del 25 al 28 de setembre.

Veure més
  • 24/07/2018

Científics europeus compartiran coneixement al Palau

Congressos

Més de 400 delegats de tot el món (més de 40 països de 4 continents) es donaran cita en el Congrés de l'ESCCA del 13 al 15 de setembre, convertint així el Palau de Congressos de València en el punt de trobada mundial d'estos científics professionals.

Veure més
  • 09/07/2018

El Palau de Congressos de València, punt de trobada per a 700 científics i investigadors de tot el món

Congressos

Del 9 al 13 de juliol el Palau de Congressos de València acollirà el congrés Euromembrane 2018, punt de trobada per a 700 científics i investigadors de tot el món, principalment de França, Itàlia, Alemanya, Rússia i Regne Unit

Veure més
  • 06/07/2018

El Palau, guanyador al Millor Congrés

El Grup Eventoplus ha lliurat el primer premi en la Categoria Millor Congrés, reconeixent la candidatura presentada pel Palau de Congressos de València junt amb l'agència de comunicació Trílope, en la Gala que va tindre lloc el 5 de juliol en el Pavelló Multiusos Madrid Arena.

Veure més
  • 04/07/2018

El Palau de Congressos de València, Millor del Món per segona vegada

Corporatiu

El recinte valencià ha sigut seleccionat per segona vegada en la seua història, Millor Palau de Congressos del Món per l'Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC) . Este guardó és ostentat en l'actualitat només per 10 palaus en tot el món.

Veure més
  • 02/07/2018

Vint anys construint junts

Corporatiu

L'espectacular arquitectura i funcional disseny del Palau de Congressos de València, van servir de germen per a la transformació urbana d'una de les principals vies d'accés, convertint-se ràpidament en la principal seu de grans reunions en la ciutat.

Veure més