EPalco

  • 27/05/2019

T'agradaria ser el nostre ambaixador?

Et convidem a formar part del nostre club de grans valencians, en el qualmés de 600 persones contribueixen al prestigi internacional de València atraient congressos de tot el món.

Veure més
  • 23/05/2019

València es la nova seu de la European Conference on Embolotherapy

Congressos

La Societat de Radiologia Cardiovascular i Intervencionista d'Europa (CIRSE) tria València per a celebrar la nova edició de la European Conference on Embolotherapy, a la qual assisteixen més de 1.000 persones.

Veure més
  • 20/05/2019

T'apuntes al GeeksHubs CTO Summit?

Congressos

València acollirà el primer congrés nacional sobre tecnologia que reuneix els CTO i directors IT de les empreses tecnològiques més capdavanteres

Veure més
  • 08/05/2019

Infinites possibilitats amb la nova senyalització digital del Palau de Congressos de València

Corporatiu

El Palau de Congressos continua invertint en l'edifici per a estar a l'última i així millorar el servei prestat, ja que una de les qualitats que més valoren els nostres clients és la versatilitat dels espais i la capacitat d'adaptar-se a les noves tendències tecnològiques i d'innovació.

Veure més
  • 08/05/2019

T'agradaria saber quins són els nostres punts forts?

Corporatiu

Hem analitzat els últims estudis de les associacions internacionals del sector congressual ICCA i UIA i et comptem per què ens valoren especialment els clients.

Veure més
  • 06/05/2019

La nostra àrea comercial, en les fires més importants del sector

Corporatiu

Els principals certàmens internacionals formen part de l'estratègia de captació de nou negoci de l'equip comercial del Palau de Congressos de València.

Veure més