Esdeveniments a València

El Palau de Congressos de València és ben conegut pel nombre i la qualitat de trobades associatives i corporatives que hi han tingut lloc al llarg de les més de dos dècades d’existència. Però, a banda d’acollir congressos i convencions, en èpoques no congressuals acull un sens fi d’esdeveniments de tots els àmbits: jornades, seminaris, simposis, esdeveniments musicals, graduacions universitàries, espectacles, esdeveniments esportius, presentacions, gales i innombrables activitats que completen la variada agenda del Palau de Congressos.

VERSATILITAT DE LES SALES
UN EDIFICI AMB POSSIBILITATS INFINITES
Dos de les paraules que millor poden definir el Palau de Congressos de València són usabilitat i versatilitat. Els espais i les sales que té aquest edifici emblemàtic permeten que s’hi facen esdeveniments de tota mena. La sala principal té capacitat per a 1.481 persones, que no suposa cap problema d’espai gràcies a l’adaptabilitat de les sales modulars i multiusos.
TECNOLOGIA CAPDAVANTERA
UNA TECNOLOGIA QUE FA QUE EL TEU ESDEVENIMENT SIGA ÚNIC
El Palau de Congressos disposa d’un sistema de connectivitat per a més de 3.000 dispositius des de 48 punts d’accés situats en punts estratègics. Estem equipats amb el millor sistema electroacústic preparat per a qualsevol circumstància. A més, tenim la il·luminació, la imatge i la projecció perquè els teus esdeveniments siguen tot allò que desitges.

Estàs pensant a organitzar un congrés a València?


Si estàs pensant a organitzar un congrés a València, som la teua millor opció. Sol·licita’ns la informació que necessites i el nostre equip de professionals t’ajudarà a resoldre qualsevol dubte.
Sol·licita més informació