Gala Ambaixadors Vinté Aniversari Palau de Congressos de València

Palau de Congressos de València
11 de desembre de 2018

El Palau de Congressos de València celebra l'11 de desembre de 2018 el seu vinté aniversari i per a commemorar-ho organitza junt amb els seus més de 500 ambaixadors la celebració de les seues dos dècades de funcionament.

La Gala de 20 Aniversari del Palau de Congressos de València, és la culminació d’un any ple de celebracions commemoratives per a un edifici que només ha donat alegries a la ciutat de València des de la seua inauguració.

En esta gala, el Palau de Congressos de València vol homenatjar als seus més de 500 ambaixadors, un club de grans valencians que contribuïxen al prestigi nacional i internacional de la ciutat de València. Amb molt esforç, els ambaixadors han aconseguit unes 300 candidatures per al Palau de Congressos des que es conformara este club, una labor tan discreta com beneficiosa, el que és motiu suficient per a retre homenatge.

Una cita plena d'emoció, diversió i agraïment que exalta la labor del gran equip humà que conforma el Palau de Congressos de València i dels seus més de 500 ambaixadors. Una vetlada que posa punt final a un gran any en què a més el Palau ha rebut de nou el guardó al Millor Palau de Congressos del Món per l'AIPC.

  • 700 Invitats
  • 20 Anys del Palau de Congressos de València
  • 500 Ambaixadors

GALERIA FOTOGRÀFICA