Premis solidaris ONCE

Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE)
21 de septembre de 2018

El Grup Social ONCE celebra els 80 anys col·laborant en la inclusió social de persones amb discapacitat i millorant les seues condicions de vida. En aquest marc de compromís de servei absolut, l’entitat reconeix aquelles persones i entitats que hagen contribuït al treball solidari que coincideix amb la filosofia del Grup.

A través dels Premis Solidaris ONCE, aquest grup social distingeix aquelles empreses, ONG, persones, entitats i organismes de l’Administració pública, i programes o treballs de comunicació, que han contribuït a la tasca que promou la cultura institucional del Grup i la filosofia que impregna l’economia social i els objectius del tercer sector, promocionant en el seu entorn la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització, l’autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida independent.

Anualment, aquesta institució estableix cinc categories: institució, organització, entitat o ONG que haja destacat per la seua sensibilitat social o la seua trajectòria en pro dels drets socials, el programa, l’article o el projecte de comunicació, que s’haja ocupat de manera destacada d’esdeveniments d’una transcendència especial d’acord amb els valors essencials del Grup; persona de la comunitat autònoma que destaque per la seua trajectòria i dedicació vers aquests col·lectius; empresa que haja contribuït a la inclusió laboral de persones en risc d’exclusió, i, finalment, estament de l’Administració pública que destaque per desenvolupar programes i projectes continuats per a la prevenció de la discapacitat, accessibilitat universal i igualtat d’oportunitats, entre d’altres.

El Palau de Congressos de València va col·laborar en la realització d’aquest esdeveniment com a acció emmarcada en les seues línies d’actuació amb un vessant social. Així mateix, el recinte congressual, que el 2018 també celebra el 20é aniversari, publica la seua imatge en el cupó que l’ONCE emet el dia 11 de desembre del 2018, que coincideix amb la gala d’aniversari del Palau.