SERVEIS

Només en castellà

Exposar la teua marca, productes o serveis en un dels nostres actes és una inversió en màrqueting que té un retorn tangible i immediat. Suposa emmarcar la teua oferta en un entorn professional d’alt nivell i presentar-la a un públic completament segmentat d’acord als teus interessos, connectant de forma directa i contundent amb potencials usuaris o clients del teu negoci.

Estands i Complements

EL TEU APARADOR DINS DEL MILLOR APARADOR

BAIXAR MANUAL DE EXPOSICIÓ

ESTANDS DE DISSENY

El nostre equip de disseny i muntatge t'assessora en tot el procés de creació d'un estand vistós i atractiu, des de la seua concepció fins al seu muntatge. Tot per a que la teua marca estiga perfecta.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

ESTANDS MODULARS

A més, el Palau de Congressos té estands modulars amb els models més actuals i moderns del mercat.

GALERIA FOTOGRÀFICA

I LA RESTA, TAMBÉ

Sol·licita qualsevol altre servei que pugues necessitar per a atendre tots els detalls del teu acte. Probablement estiga entre les nostres operacions, però si no és el cas, tenim col·laboradors de confiança que poden resoldre la teua necessitat.

PRODUCCIÓ D’ACTES

El Palau de Congressos de València pot produir el teu acte. Si vols un pressupost a mida, et preguem que el sol·licites en l’adreça electrònica següent palcon@palcongres-vlc.com

GALERIA FOTOGRÀFICA

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ

Busques un espai emblemàtic i versàtil per a organitzar el teu acte? Contacta’ns! Volem oferir-te una experiència a l’altura de les teues expectatives.

DADES PERSONALS

He llegit i accepte les condicions de la PROTECCIÓ DE DADES

Vull rebre información del Palau de Congressos en el meu correu electrònic.