INFO GENERAL

Operativa per a esdeveniments segurs

 

La situació actual de la pandèmia per COVID-19 requereix una col·laboració estreta i responsable entre tots els actors del mercat de reunions. En aquest context, s’ha elaborat una guia que recull els protocols i les mesures de seguretat implantades al Palau de Congressos de València i que està basada en les recomanacions de les principals associacions i entitats del sector, i també en les normatives adoptades per les autoritats sanitàries.

L’objectiu d’aquest manual és preservar la salut dels equips que treballen en esdeveniments i de les persones que hi participen a través de la implantació de mesures per a la reducció dels contagis pel coronavirus SARS-CoV-2.

L’actitud personal davant les pautes de prevenció és decisiva. Només si som capaços de comprendre el risc i d’assumir les mesures implantades, aconseguirem els resultats que pretenem i, d’aquesta manera, contribuirem a la minimització de la propagació de la pandèmia.

Totes les accions sumen.Preguntes freqüents

 

Per a rebre tota la informació que necessita sobre l’organització del seu esdeveniment, contacte amb l’equip comercial del Palau de Congressos de València a través d’aquest enllaç.

El Palau ha preparat un acurat protocol d’actuació per a la realització d’esdeveniments segurs. Pot consultar totes les mesures en l’apartat «Mesures generals».

El Palau ha dissenyat una zona específica d’aïllament. A més a més, ha creat un protocol d’actuació davant de qualsevol cas potencial de COVID-19.

Consulte més informació sobre el protocol que cal seguir aquí.La màxima prioritat per al Palau de Congressos de València en esots temps és la seguretat dels esdeveniments i, per tant, de les persones.

Sylvia Andrés
Direcció general
Palau de Congressos de València
Veure més testimonials

GALERIA FOTOGRÀFICA