INFO GENERAL

Operativa per a esdeveniments segurs

 

La situació actual de la pandèmia per COVID-19 requereix una col·laboració estreta i responsable entre tots els actors del mercat de reunions. En aquest context, s’ha elaborat una guia que recull els protocols i les mesures de seguretat implantades al Palau de Congressos de València i que està basada en les recomanacions de les principals associacions i entitats del sector, i també en les normatives adoptades per les autoritats sanitàries.

L’objectiu d’aquest manual és preservar la salut dels equips que treballen en esdeveniments i de les persones que hi participen a través de la implantació de mesures per a la reducció dels contagis pel coronavirus SARS-CoV-2.

L’actitud personal davant les pautes de prevenció és decisiva. Només si som capaços de comprendre el risc i d’assumir les mesures implantades, aconseguirem els resultats que pretenem i, d’aquesta manera, contribuirem a la minimització de la propagació de la pandèmia.

Totes les accions sumen.Preguntes freqüents

 

Per a rebre tota la informació que necessita sobre l’organització del seu esdeveniment, contacte amb l’equip comercial del Palau de Congressos de València a través d’aquest enllaç.

El Palau ha preparat un acurat protocol d’actuació per a la realització d’esdeveniments segurs. Pot consultar totes les mesures en l’apartat «Mesures generals».

El Palau ha dissenyat una zona específica d’aïllament. A més a més, ha creat un protocol d’actuació davant de qualsevol cas potencial de COVID-19.

Consulte més informació sobre el protocol que cal seguir aquí.És perfectament possible realitzar un esdeveniment presencial, amb tota la seguretat i, a més, podent mantenir un alt nivell en les conferències i en els moments de trobada entre els assistents.

Veure més testimonials

GALERIA FOTOGRÀFICA