La nostra cuina

DELICIÓS, NATURALMENT

La cuina del Palau de Congressos de València es distingeix per dos trets: flexibilitat i qualitat. Flexibilitat, quant a capacitat per a adaptar-se a les necessitats de cada esdeveniment i de cada client, actualitzant de forma permanent les nostres elaboracions en coherència amb els productes de temporada. I qualitat, per partida triple.

Qualitat en la cuina, que des d'un concepte de «cuina nòmada» treballa elaboracions innovadores però respectuoses amb la tradició i amb els sabors naturals dels aliments. Un estil de «cuina de mercat» que entronca amb la tradició mediterrània per a oferir experiències sorprenents i en permanent actualització.

Qualitat en la prestació del servei, per part d’un equip professional i experimentat, capaç d’identificar les necessitats de cada acte i d’adaptar-se a les seues peculiaritats. Un exemple en són els nostres menús especials per a celíacs, vegans, vegetarians, amb productes BIO i ecològics.

Per últim, qualitat entesa com un servei segur i fiable, escrupolós amb el compliment de les normatives de seguretat i higiene i alineat amb les certificacions ISO 9001 i 14001, i Q de Qualitat Turística, que estableixen els Sistemes de Qualitat i Medi Ambient. A més, Gourmet Catering ha sigut reconeguda amb el Segell Safe Tourism Certified que dona l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i certifica la implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront del Covid-19. Descarregueu dossier "Seguretat en esdeveniments".

Informació i contacte: Elena Cerveró- Executiva de comptes | Tel. +34 635 455 206 |

elena.cervero@gourmetcatering.es | http://www.gourmetcatering.es

GALERIA FOTOGRÀFICA