QUÈ DIUEN DE NOSALTRES

Begoña Giner // Catedràtica de Comptabilitat de la Facultat d´Economia de la UV i Presidenta del Comité Organitzador del Congrés EAA

La gent està impressionada amb les instal·lacions i molts tornaran a València de vacances perquè els ha meravellat la ciutat

Carlos Simón // Baylor College of Medicine (Houston), Stanford University School of Medicine, Director Científic d'Igenomix i Organitzador de l'International Conference on Preimplantation Genetics 2017

El Palau és el gran emblema on portar els nostres esdeveniments, a més d'unes infraestructures excel·lents, he trobat un suport immillorable per part de l'equip humà.

Patricia Sanjuan // Directora Departament Congressos i Esdeveniments -Finest TurEvents

Ha sigut un plaer, tornar a les vostres instal·lacions i comprovar el gran canvi que ha experimentat el Palau amb la nova inversió en audiovisuals. Malgrat que als inexperts en esta matèria puga paréixer que tant fa la pantalla o el projector que s'utilitzen en un esdeveniment, després de l'ús dels mateixos durant el Congrés EAA, podem confirmar que hi ha una gran diferència, i que efectivament és evident la vostra aposta per l'última tecnologia. Al costat d'un gran èxit hi ha darrere una cadena de grans professionals i els millors recursos

Edward Rubin // Professor of Environmental Engineering and Science at Carnegie Mellon University (United States) 2007 Nobel Peace Prize

Moltes ciutats als Estats Units, on vaig sovint a celebrar reunions, tenen instal·lacions molt grans, intentant albergar grans exposicions i milers de persones. Tendixen a ser massa grans i impracticables. M'encanta este edifici perquè és molt més manejable, molt més humà. Així que felicitats.! Té la dimensió perfecta!

Severine Weinz // Project Team, Interplan

L’equip del Palau de Congressos de València va ser molt amable. Ho vam gaudir molt i el congrés va ser un èxit.

Jordi Matías-Guiu // Gerent de la Societat Espanyola de Neurologia

Després de cinc congressos i 17000 persones em ratifique que hi ha pocs llocs que oferisquen uns serveis tan personalitzats en la resolució de problemes que tenen este tipus de congressos.

María Peñarrocha // Presidenta del Comité Organitzador del XV Congrés Nacional SECIB 2017

La meua experiència ha sigut molt satisfactòria. He trobat un espai especial a València per a reunir a quasi 1000 persones per a celebrar un esdeveniment en el qual podíem compartir experiències i coneixements, que hem pogut gaudir i que ha sigut un èxit.

Juan Fuster // President de la 37th International Conference on High Energy Physics (ICHEP)

Des del Palau de Congressos de València rebérem tota l’ajuda per a preparar la candidatura del Congrés ICHEP, que va ser acceptada competint amb altre ciutats com Manchester, Chicago i San Francisco, entre d’altres.

Babette Schmidt // Global Conference Support Congress of EfCCNa (European Federation of Critical Care Nursing Associations)

Els assistents ens han donat un feedback molt positiu del congrés realitzat i en una part important ha estat gràcies a l’aportació que heu fet des del Palau de Congressos. Moltes gràcies per tot.

Julio Pérez // Director Territorial Levante Reunión Plus Ultra

La reunió ha estat fenomenal en tots els aspectes. Instal·lacions, accessibilitat, flexibilitat i disponibilitat, tot molt bé. Gràcies per tot en nom de l’equip de Plus Ultra i en el meu nom.

Dr. Enrique Ortega // President del XII Congrés sobre la SIDA

Palau de Congressos de València: L’eficàcia amable.

Omar Kabbaj // President del Banc Africà de Desenvolupament

Vull agrair i expressar la meu gratitud, així com la de tots els governs i la del Consell d’Administració del Banc Africà de Desenvolupament, per la perfecta organització de la nostra assemblea anual, que es feia per primera vegada fora d’Àfrica.

Nick Boutler // Director de la Hay GroupConference

Volíem un acte de baixes emissions de CO2 , i el Palau reunia diversos elements que ens permetien fer-ho. La coberta, els hotels propers i un servei d’àpats sostenible el convertiren en la seu idònia per a realitzar-lo.

Dr. Antonio Pellicer // President del 4th International IVI Congress.

Quan ens plantejàrem impulsar aquest congrés, el Palau resultava ideal per les seues característiques per a realitzar grans esdeveniments. És el lloc idoni a València

Juan Roig // President de Mercadona

València necessitava un emplaçament d’aquestes característiques, no sols per la bellesa arquitectònica de l’edifici, sinó també per l’agilitat de negoci que implica per a l’economia tindre’l.

Claire Jackson // Project Manager Membership Services ICCA.

Durant el European Client / Supplier Business Workshop d’ICCA, va ser un plaer treballar amb el vostre personal altament qualificat i accessible, sempre un pas per davant per garantir les demandes i les necessitats del client en cada moment. Des de l’organització de l’acte fins a la realització d’aquest, el personal, la seu i la destinació van sobrepassar les meues expectatives.

Dr. José Miguel Láinez // Departament de Neurologia. Hospital Clínic Universitari. Universitat Catòlica de València. Copresident del 17th International Headache Congress

No tinc cap dubte de la contribució del Palau de Congressos en la consecució d’esdeveniments com l’IHC per a València. L’edifici és, sens dubte, un dels factors que ens ajuden a vendre la ciutat com a destinació de congressos.

Dr. Julio Ribes Iborra. // President del Comité Organitzador del 52 Congrés Nacional de Cirugia Ortopèdica i Traumatologia

València presenta moltes qualitats i molt diverses per a allotjar un congrés de cirurgians ortopèdics. D’una banda, té una tradició històrico-ortopèdica ben coneguda pels nostres col·legues de més edat. D’una altra, té una seu (Palau de Congressos) on realitzar el nostre congrés amb amplitud i comoditat per a tots. Les instal·lacions pròximes al Palau cobreixen de sobra les nostres necessitats i, per últim, la climatologia és benigna quasi tot l’any.

Dra. M. José López García // Professora de Pediatria de la Universitat de València, especialista en Endocrinologia Infantil, presidenta del Comité Organitzador del Congrés de la Societat Espanyola d’Endocrinologia Pediàtrica.

El nostre objectiu és aconseguir millorar les competències professionals dels especialistes que afronten cada dia aquestes patologies. S’han triat temes i experts tant a nivell nacional com internacional, la comunicació i actualització és fonamental i el lloc de la posada al punt de coneixements ha de reunir un ambient que convide i facilite aquests intercanvis.