QUÈ DIUEN DE NOSALTRES

‘El Palau de Congressos. per dimensions i capacitat, té un saló d'actes en el qual caben tots els membres de la nostra societat, una bona lluminositat, està ben situat i ben connectat. Això ens permet fer ací el nostre congrés nacional’.

Mercedes Escarrer // Presidenta de SEICAP (Societat Espanyola d’Immunologia Clínica, Alergologia i Asma Pediàtrica)

La col·laboració amb el Palau de Congressos de València ha estat excel·lent, tant en els preparatius com ara. El treball és perfecte, el servici d'àpats és excel·lent. Els nostres clients estan molt contents, així que hem disfrutat de València i esperem tornar ací una altra vegada. 

Avital Rosen // Vicepresidente Kenes International (6th International Conference Nutrition & Growth 2019)

Estes instal·lacions són increïbles. Tenen tot el que hem necessitat. La comunicació amb el personal ha sigut molt bona. Sempre hem pogut obtindre la resposta a temps i ens han donat la informació que necessitàvem.

S.MAHID HASSANIZADEH // Director gerent d’Interpore (Societat Internacional de Medis Porosos)

El Palau de Congressos és un espai molt bo per a celebrar grans esdeveniments, però a més de l'arquitectura i la disposició del lloc, és important ressaltar l'alt nivell de professionalitat de les persones que treballen en ell. El seu equip ens ha recolzat extraordinàriament en un esdeveniment tan important per a una societat com és la Junta General d'Accionistes

José Ignacio Goirigolzarri // President de Bankia

Estem molt contents amb el resultat del congrés. És un palau ideal, molt modern, per això el nostre congrés s'ha adaptat perfectament. La zona d'exposició a l'ésser un eix continu sobre els auditoris, ajuda molt a l'intercanvi ràpid d'una sala a una altra i a poder relacionar-se amb els companys del Congrés.

Fernando Morcillo // Presidente de la Asociación Española de Abastecimiento y Saneamiento del Agua (AEAS) ( XXXV Congreso Nacional de AEAS)

Com a edifici és bellíssim, com a sala, com a acústica ens sembla molt bonic. L'acústica fa que la recepció del públic cap a nosaltres arribe fàcilment, els riures se senten bé, els aplaudiments s'escolten molt. 

Les Luthiers // Grup de còmics argenti

Palau de Congressos de València: L’eficàcia amable.

Dr. Enrique Ortega // President del XII Congrés sobre la SIDA

El Palau és el gran emblema on portar els nostres esdeveniments, a més d'unes infraestructures excel·lents, he trobat un suport immillorable per part de l'equip humà.

Carlos Simón // Baylor College of Medicine (Houston), Stanford University School of Medicine, Director Científic d'Igenomix i Organitzador de l'International Conference on Preimplantation Genetics 2017

Tot està llest en el Palau de Congressos de València’. És fàcil de manejar i administrar.

Ibrahim Najafi // Ceo de Froneri (Helados Nestlé)

Durant el European Client / Supplier Business Workshop d’ICCA, va ser un plaer treballar amb el vostre personal altament qualificat i accessible, sempre un pas per davant per garantir les demandes i les necessitats del client en cada moment. Des de l’organització de l’acte fins a la realització d’aquest, el personal, la seu i la destinació van sobrepassar les meues expectatives.

Claire Jackson // Project Manager Membership Services ICCA.

L’equip del Palau de Congressos de València va ser molt amable. Ho vam gaudir molt i el congrés va ser un èxit.

Severine Weinz // Project Team, Interplan

No tinc cap dubte de la contribució del Palau de Congressos en la consecució d’esdeveniments com l’IHC per a València. L’edifici és, sens dubte, un dels factors que ens ajuden a vendre la ciutat com a destinació de congressos.

Dr. José Miguel Láinez // Departament de Neurologia. Hospital Clínic Universitari. Universitat Catòlica de València. Copresident del 17th International Headache Congress

Els assistents ens han donat un feedback molt positiu del congrés realitzat i en una part important ha estat gràcies a l’aportació que heu fet des del Palau de Congressos. Moltes gràcies per tot.

Babette Schmidt // Global Conference Support Congress of EfCCNa (European Federation of Critical Care Nursing Associations)

València presenta moltes qualitats i molt diverses per a allotjar un congrés de cirurgians ortopèdics. D’una banda, té una tradició històrico-ortopèdica ben coneguda pels nostres col·legues de més edat. D’una altra, té una seu (Palau de Congressos) on realitzar el nostre congrés amb amplitud i comoditat per a tots. Les instal·lacions pròximes al Palau cobreixen de sobra les nostres necessitats i, per últim, la climatologia és benigna quasi tot l’any.

Dr. Julio Ribes Iborra. // President del Comité Organitzador del 52 Congrés Nacional de Cirugia Ortopèdica i Traumatologia

Després de cinc congressos i 17000 persones em ratifique que hi ha pocs llocs que oferisquen uns serveis tan personalitzats en la resolució de problemes que tenen este tipus de congressos.

Jordi Matías-Guiu // Gerent de la Societat Espanyola de Neurologia

El nostre objectiu és aconseguir millorar les competències professionals dels especialistes que afronten cada dia aquestes patologies. S’han triat temes i experts tant a nivell nacional com internacional, la comunicació i actualització és fonamental i el lloc de la posada al punt de coneixements ha de reunir un ambient que convide i facilite aquests intercanvis.

Dra. M. José López García // Professora de Pediatria de la Universitat de València, especialista en Endocrinologia Infantil, presidenta del Comité Organitzador del Congrés de la Societat Espanyola d’Endocrinologia Pediàtrica.

Ha sigut un plaer, tornar a les vostres instal·lacions i comprovar el gran canvi que ha experimentat el Palau amb la nova inversió en audiovisuals. Malgrat que als inexperts en esta matèria puga paréixer que tant fa la pantalla o el projector que s'utilitzen en un esdeveniment, després de l'ús dels mateixos durant el Congrés EAA, podem confirmar que hi ha una gran diferència, i que efectivament és evident la vostra aposta per l'última tecnologia. Al costat d'un gran èxit hi ha darrere una cadena de grans professionals i els millors recursos

Patricia Sanjuan // Directora Departament Congressos i Esdeveniments -Finest TurEvents

Vull agrair i expressar la meu gratitud, així com la de tots els governs i la del Consell d’Administració del Banc Africà de Desenvolupament, per la perfecta organització de la nostra assemblea anual, que es feia per primera vegada fora d’Àfrica.

Omar Kabbaj // President del Banc Africà de Desenvolupament

La gent està impressionada amb les instal·lacions i molts tornaran a València de vacances perquè els ha meravellat la ciutat

Begoña Giner // Catedràtica de Comptabilitat de la Facultat d´Economia de la UV i Presidenta del Comité Organitzador del Congrés EAA

La meua experiència ha sigut molt satisfactòria. He trobat un espai especial a València per a reunir a quasi 1000 persones per a celebrar un esdeveniment en el qual podíem compartir experiències i coneixements, que hem pogut gaudir i que ha sigut un èxit.

María Peñarrocha // Presidenta del Comité Organitzador del XV Congrés Nacional SECIB 2017

Moltes ciutats als Estats Units, on vaig sovint a celebrar reunions, tenen instal·lacions molt grans, intentant albergar grans exposicions i milers de persones. Tendixen a ser massa grans i impracticables. M'encanta este edifici perquè és molt més manejable, molt més humà. Així que felicitats.! Té la dimensió perfecta!

Edward Rubin // Professor of Environmental Engineering and Science at Carnegie Mellon University (United States) 2007 Nobel Peace Prize

Volíem un acte de baixes emissions de CO2 , i el Palau reunia diversos elements que ens permetien fer-ho. La coberta, els hotels propers i un servei d’àpats sostenible el convertiren en la seu idònia per a realitzar-lo.

Nick Boutler // Director de la Hay GroupConference

La reunió ha estat fenomenal en tots els aspectes. Instal·lacions, accessibilitat, flexibilitat i disponibilitat, tot molt bé. Gràcies per tot en nom de l’equip de Plus Ultra i en el meu nom.

Julio Pérez // Director Territorial Levante Reunión Plus Ultra

Quan ens plantejàrem impulsar aquest congrés, el Palau resultava ideal per les seues característiques per a realitzar grans esdeveniments. És el lloc idoni a València

Dr. Antonio Pellicer // President del 4th International IVI Congress.