QUÈ DIUEN DE NOSALTRES

Este Palau de Congressos és veritablement excel·lent i extraordinari

Adela Cortina // Filòsofa, professora emèrita i escriptora

Una de les grans virtuts d'aquest congrés és la nostra labor social. Precisament ací en el Palau de Congressos de València el que volem és donar-li la màxima ajuda al pacient amb insuficiència renal perquè nosaltres amb tota l'ajuda professional puguem millorar la seua qualitat de vida.

Dr. Ramón Roca-Tey i José Ibeas // President del GEMAV i vicepresident del grup

Volem ressaltar a l'equip del Palau de Congressos. Són realment flexibles a l'hora de treballar i això és el que apreciem en aquesta mena de reunions. Tenim la mateixa relació amb els nostres clients que el Palau de Congressos té amb nosaltres, així que entre tots aconseguim un esdeveniment molt agradable.

Franck Grosset-Janin // Responsable de PCO i Innovation Hubs–Europa per a Kuoni Congress

Hem triat València perquè és un lloc que té un gran Palacio de Congressos. Crec que reuneix totes les condicions per a fer grans esdeveniments internacionals i estem molt contents amb el resultat que està tenint este congrés, tant d'assistència com d'organització i assistència tècnica del Palau de Congressos.

Juan Carlos Pérez Varela, y Manuel Román // President de la Societat Espanyola d'Odontologia i president de l'I Congrés d'Alineadors i Noves Tecnologies en el Palau de Congressos de València.

La professionalitat de l'equip, les condicions audiovisuals i la solvència tècnica. Estem molt contents. Ens anem amb molt bon sabor de boca

Luis Motes // Director de DoyouMedia, OPC de #CNV2022

L'experiència en el Palau de Congressos ha sigut molt bona i estem molt contents per totes les facilitats que hem rebut. Els seients eren molt còmodes, les sales i la disponibilitat del servei tècnic molt adequada per a aquest esdeveniment

Flavia Indrio // Presidenta de la International Society of Probiotics, Prebiotics, Postbiotics in Pediatrics

Les comunicacions i la ciutat són excel·lents. El seu clima, la seua gastronomia i la seua llum. El Palau de Congressos és un espai diàfan i ecosostenible.

Luis Ramos // Presidente Sociedad Española de Cirugía Ortopédica y Traumatología

Ha sigut un gran acolliment, amb més de 800 participants. Fer-ho en el Palau de Congressos ha sigut un èxit perquè aquest espai reuneix totes les característiques que necessita per a aquesta mena d'esdeveniments de gran grandària

Antonio Granell // Copresidente del comité organizador de METABOLOMICS 2022

Està sent una experiència satisfactòria, tant per les instal·lacions renovades sinó també pels mitjans audiovisuals

José Alfonso Antonino Daviu // Copresident de #ICEM2022

La meua especialitat i l'especialitat que ha atret ací algun congrés són les aigües subterrànies, i aprofite este fòrum per a reivindicar el paper de les aigües subterrànies com un component invisible del cicle hidrològic que ens pot ajudar en els camps de combatre el canvi climàtic, en el de reduir la petjada hídrica.

Jaime Gómez Hernández // Catedràtic d’Ingenieria Hidràulica en la Universitat Politècnica de València (UPV)

Des de la primera visita fins al final de l'esdeveniment, he rebut un tracte molt positiu del Palau de Congressos. Destacar el disseny i estil futurista de l'edifici, així com l'amabilitat de l'equip, que va aportar idees que van enriquir l'esdeveniment i va estar pendent en tot moment. A més, el compliment de les mesures de prevenció enfront de la COVID-19 ha estat perfecte.

Kit Ling // Responsable de màrqueting de Huawei Empreses Espanya

Sou grans professionals i feu fàcil la complexitat d'un esdeveniment d'estes característiques. Quan tenim tot tipus de facilitats per a desenvolupar un projecte d'este tipus, el que ens queda al final és una gran satisfacció pel treball realitzat, sense detalls negatius de cap manera per a recordar. La repercussió de l'esdeveniment ha sigut molt gran i no hem rebut més que felicitacions per tot arreu.

Reyes Aguilar // Àrea Comunicació, Event Marketing, Producció i Publicacions CDTI. 11ª Conferència del Programa Marc d'Investigació i Innovació de la Unió Europea en Espanya

Ens hem traslladat al Palau de Congressos, que reuneix per a nosaltres el fonamental: l'entorn, té tot el context de l'edifici i les seues instal·lacions, que són magnífiques; té la part de la tecnologia i recursos i un element fonamental en aquests casos, que són les persones.

Carmen Serrano // Coordinadora General de Formació d'AINIA-Meeting Pack 2022

Estem gaudint de la magnífica ciutat i després de dos anys, del contacte professional en aquesta trobada presencial

Javier Barberá, // Presidente Consejo General Colegios de Mediadores de Seguros de España

La butaca triada compleix de sobres amb l'exigit i a més és la que resulta millor valorada des del punt de vista del confort i la usabilitat dels elements

José Solaz // Director científic del IBV

En 2018 vam fer ací els Premis Solidaris de l'ONCE i en 2019, la Convenció del CERMI, que és la plataforma de les organitzacions de les persones amb discapacitat. Va haver-hi una assistència massiva de persones amb problemes de mobilitat, amb mobilitat reduïda i no vam tindre cap problemàtica, cap obstacle. Va ser absolutament accessible. Éste és el valor més important que per a nosaltres té el Palau de Congressos de València.

Enrique Llin // President Consell Territorial ONCE

Recomane triar València per a organitzar els vostres congressos. Una de les raons és l'excel·lent comunicació amb l'equip que treballa en el Palau de Congressos de València, les facilitats que sempre atorga als organitzadors per a triar sales i organitzar els esdeveniments.

Asunción Torregrosa // Presidenta Societat Radiologia de la Comunitat Valenciana i vicepresidenta Societat Espanyola de Radiologia

Jo crec que vindre a València i al Palau de Congressos ha sigut una experiència súper *guay, molt gratificant. Cal vindre als concerts, perquè és l'única manera d'escoltar la música, de veure-la i de viure-la de veritat.

Stay Homas // Banda de música

La nostra relació amb l'equip del Palau de Congressos és fantàstica i el fet que tornem ací amb un altre esdeveniment demostra que són un dels millors equips de reunions de tota Europa.

Valentini Amarantidou // Executive Director of EANS

La nostra experiència amb el Palau de Congressos de València ha sigut molt favorable. Quant a la seguretat, excel·lent, i la qualitat del personal, insuperable.

Betty Beneyto // Responsable Ideación Zona Levante APD

El congrés està tenint molt èxit. Ens hem trobat molt còmodes en estos espais, ja que el Palau de Congressos permet realitzar diferents activitats pels múltiples espais lliures que ens han oferit.

Elena de Miguel // Presidenta del XIX Congrés de l’Associación Espanyola d’Infermeria en Traumatologia i Ortopèdia (AEETO)

El conveni que hem firmat el Palau de Congressos i el CEMAS és una aliança plena de futur. El Palau de Congressos és una gran antena que contribuiex a la difusió i a l'avanç dels sistemes agroalimentaris urbans. 

Vicente Domingo // Director del Centre Mundial de València per a l'Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS)

Amb el Palau de Congressos hem tingut moltes facilitats pels canvis de dates (a causa de la pandèmia, es va ajornar l'esdeveniment) i hem treballat molt a gust amb el seu equip

Jorge Benítez // President Col·legi Mediadors d'Assegurances de València

Sempre busquem llocs emblemàtics que al seu torn aposten per la digitalització en la seua activitat i els seus esdeveniments i vam veure una sinergia molt clara a l'hora de triar com a seu del nostre congrés al Palau de Congressos de València.  

Rafael Vila // President Comité Organitzador Congrés SOCE 2022

Ens hem donat cita en el Palau de Congressos de València, una de les seus més innovadores que pot albergar esdeveniments com la presentació d'Horitzó Europa, el Programa Marc Horitzó Europa, el programa marc d'investigació i innovació europeu.  

Javier Ponce // Director del Centre per al Desenvolupament Tecnològico Industrial ( CDTI )-11ª Conferència del Programa Marc d'Investigació i Innovació de la Unió Europea a Espanya

La gent està molt contenta amb el Palau de Congressos i la seua professionalitat. Tot està funcionant molt bé perquè part dels nostres assistents són en línia, fins i tot speakers, i no hi ha hagut cap problema. Tot ha funcionat súper bé, el menjar està molt bo així que recomane realment que la gent faça coses ací perquè val la pena

María Jesús Vicent // Presidenta comité organizador ISPT Conference

L'experiència al Palau de Congressos és extraordinària. Els espais estan plenament delimitats, les instal·lacions, magnífiques i permeten a qualsevol fer un esdeveniment amb plenes garanties des del punt de vista de la seguretat. Anime a la gent a fer esdeveniments presencials.

Pepe Álvarez // Secretari general d’UGT

Durant el EUCNC, el congrés internacional de tecnologia 5G, es van realitzar diverses demostracions en viu, com van ser la primera telefonada hologràfica, el braç robòtic, automoció i realitat immersiva. Tot això va ser possible gràcies a les infraestructures del Palau de Congressos de València i a l'experiència dels tècnics que ens van ajudar i van recolzar en tot moment.

Alicia Abad // Enginyera telecomunicacions I+D ITEAM

La nostra experiència, des de Film Shymphony amb el Palau de Congressos de València ha sigut sempre excel·lent, ha sigut tot molt fàcil, és el que caracteritza al Palau de Congressos. En estos temps de pandèmia ha sigut molt comprensiu amb qualsevol mena de situación.

Constantino Martínez-Orts // Director Film Symphony Orchestra

L'experiència ací ha sigut estupenda. Tothom ha estat molt pendent de nosaltres. El menjar, el servei d'àpats, etc. Tot ha funcionat bé i la nostra experiencia, en general, ha sigut fantàstica.

Claudius Thome // President Comité de Formació d’EANS

Hemos elegido el Palacio de Congresos de València, porque reunía las mejores condiciones para celebrar nuestro congreso, con las máximas garantías de seguridad para los delegados y delegadas.

Juan Cruz // Ex secretario general CCOO PV

Els avantatges de la presencialitat deL III Congrés Interdisciplinari de Genètica Humana és un volum d'assistents que, probablement, no hauríem aconseguit a nivell online i, sobretot, la interacció personal. És l'única manera d'establir grans relacions a nivell personal professional i científic, com estem comprovant en este esdeveniment.

Javier García-Planells // Director de Diagnòstic Genòmic de Precissió d’Igenomix i president de l’Associació Espanyola de Diagnòstic Prenatal (AEDP)

FAO, l'agència de Nacions Unides per a l'alimentació, l'agricultura i la pesca va entendre l'any 2015 que havia de potenciar-se la relació amb les ciutats. No sols vam portar a 100 alcaldes i alcadesas o representants de les ciutats de tot el món, sinó també a representants de les grans xarxes de ciutats del món. I esta àgora física que va ocórrer ací es continua estenent en el temps.

Vicente Domingo // Director del Centre Mundial de València per a l’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS)

Per a nosaltres, el Palau de Congressos de València, des de 1998, és la gran càpsula del temps que ha albergat grans esdeveniments. És un generador de coneixement que ha buscat sempre l'excel·lència però, sobretot, sempre ha tingut clar la seua comesa: aportar valor per als ciutadans de la nostra terra

Gonzalo Belenguer // Director de Red d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT)

És un plaer haver celebrat el Primer Fòrum de Lideratge Femení en el Palau de Congressos de València. Tenim la sort de tindre estes magnífiques instal·lacions a València i cal aprofitar-les. 

Laura Olcina // Directora de l'Institut Tecnològic d'Informàtica

La meua experiència amb el Palau de Congressos ha estat molt positiva. El seu equip ens ha ajudat en tot moment, des dels inicis de l'organització de la convenció fins després. Ha estat tot un èxit per a tots.

Fausto Di Niro // Tour Operator Head of Office Grimaldi Lines

Hem triat el Palau de Congressos perquè és icònic a València. Gràcies a presentar el Palau de Congressos, vam ser reeixits en la candidatura de València. Ens ha impressionat la modernització dels sistemes audiovisuals.

Gaspar Pérez // President del comité organitzador del XIII Simposi de la Societat Espanyola de Microbiota, Probiòtics i Prebiòtics (SEMIPYP)

És clau el paper de l'equip del Palau de Congressos. ‘Gràcies al personal, els serveis i totes les activitats, tot flueix quan es compta amb vosaltres. És meravellós.

Xavi Calvo // Director de Valencia Capital Mundial del Diseño 2022

El Palau de Congressos de València suposa un gran estímul a la nostra labor que suma i multiplica i posa en coneixement de la societat que esta entitat i l'Associació de Donants de Sang desenvolupen una acció conjunta solidària per a estimular la donació de sang entre els valencians.

Roberto Roig // President de l'Associació de Donants de Sang la Província de València

Éste és el congrés de l'any per al sector i posa en valor l'enorme determinació que té per a tirar avant. El Palau de Congressos reuneix una sèrie de característiques que per a nosaltres són molt importants: té molts accessos, de fàcil comunicació i infraestructura, molt senzill de gestionar i facilita el contacte amb les persones. Hem tingut moltíssima assistència mitjançant dels sistemes de streaming. De les 1.200 persones amb les quals comptem normalment, enguany han sigut més de 3.000.

Javier Campo // President d'AECOC

El servei que estem rebent, l'atenció que ens estan prestant, estem millor que a casa. Caldria animar-los al fet que vingueren ací. És un Palau que compleix les expectatives tecnològiques però, sobretot, les humanes.

Salvador Tranche // President SEMFYC

Fer un esdeveniment al Palau de Congressos de València és, pràcticament, tenir l'èxit garantit. El Palau de Congressos té unes instal·lacions perfectes i la col·laboració que tens amb el seu equip es converteix en un un partner del projecte.

Carmina Solsona // Gerent SEMFYC Congressos

Sempre m'ha resultat molt plaent desenvolupar projectes per al Palau de Congressos de València. El seu equip ha definit amb claredat el que necessitava i entre tots dos hem trobat respostes i solucions que han perdurat en el temps. I és que esta actitud, que els defineix, és la que tot dissenyador anhela trobar en el seu client. Moltes gràcies per haver contribuït, i per formar part del Premi Nacional de Disseny, que m'acaben de concedir.

Pepe Gimeno // Premi Nacional de Disseny 2020. Creador de la nostra identitat gràfica.

Esta és la segona sessió que faig des del confinament presencial i no era conscient del bonic que és vore les cares de les persones. M'alegre molt que a poc a poc tornem a fer coses, perquè hem d'intentar tornar a la normalitat i tornar a fer esdeveniments.

Victor Küppers // Formador, ponent de Mentes Expertas i professor de la Universitat de Barcelona

Les mesures que han adoptat respecte a la situació amb el Covid han sigut les millors possibles en el moment actual.

Vicente Sales // Cap d'Anàlisi de Mercats i Estratègia d'AIDIMME

És la primera vegada que ens hem llancem amb esta edició híbrida física virtual i el nivell de satisfacció és fantàstic.

Fernando Saludes // President d'AIDIMME

Com a hematòloga conec el Palau de Congressos des de fa molts anys. Des del principi, l'equip va entendre perfectament quines eren les nostres necessitats, donant així un exemple clar de quina és la seua col·laboració social i la seua disposició a ajudar en totes aquelles situacions que esta pandèmia li ha permès oferir-se com a entitat col·laboradora.

Cristina Arbona // Directora Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana

'Estem molt satisfets d'haver pogut organitzar esta reunió en el Palau de Congressos, perquè malgrat les mesures de seguretat establides, hem aconseguit que els professionals puguen assistir amb importants condicions de seguretat a la sala i en els descansos i, per tant, complir les expectatives que teníem establides per a este esdeveniment'

Manuel García Abad. // President de la Fundació Iberian LiveMed Institute

És perfectament possible realitzar un esdeveniment presencial, amb tota la seguretat i, a més, podent mantenir un alt nivell en les conferències i en els moments de trobada entre els assistents.

José María Bonmatí // Director d'AECOC

El Palau de Congressos és un espai molt bo per a celebrar grans esdeveniments, però a més de l'arquitectura i la disposició del lloc, és important ressaltar l'alt nivell de professionalitat de les persones que treballen en ell. El seu equip ens ha recolzat extraordinàriament en un esdeveniment tan important per a una societat com és la Junta General d'Accionistes

José Ignacio Goirigolzarri // President de Bankia

València és un dels millors destins d'Europa i dels més positius per a atendre el turisme de reunions.

Ximo Puig // President de la Generalitat Valenciana

Triem el Palau de Congressos per a la celebració de la nostra assemblea general perquè sempre és garantia d'èxit. Unes excel·lents instal·lacions i un gran equip de professionals formen, sens dubte, una combinació perfecta, a la qual enguany, se suma, a més, l'aplicació de totes les mesures sanitàries necessàries per a fer front al COVID-19 i poder garantir la seguretat de tots els assistents.

Armando Nieto Ranero // President Executiu Divina Pastora Seguros

Tot està llest en el Palau de Congressos de València’. És fàcil de manejar i administrar.

Ibrahim Najafi // Ceo de Froneri (Helados Nestlé)

Clar, és un palau de congressos amb el premi al millor palau de congressos del món. Els congressistes no s'esperaven que vingueren a esta seu, així que molt contents.

Loreto Crespo // OPC Talentum. Organitzador Longevity World Forum 2019

És un lloc i un enclavament que ens permet fer tot el que requereix este congrés en tant a producció audiovisual, contingut com a tècnic.

Manuel Casanova // Socio fundador OPC Talentum. Organitzador Longevity World Forum2019

València és una ubicació idònia per a celebrar congressos internacionals d’esta naturalesa. Primer, per les seues comunicacions, que són ben conegudes, és una ciutat ben comunicada, a més de clima i la gastronomia i els restaurants que envolten tota la ciutat.

Manuel Pérez Alonso // President del comité organitzador Longevity World Forum 2019

El Palau ens ha proporcionat totes les infraestructures necessàries per a poder desenvolupar este congrés de ciberseguretat.

Rosa Díaz // Directora general Institut Nacional de Ciberseguritat (INCIBE)

L'espai és tremendament lluminós. L'auditori té una pantalla fantàstica, com poques es poden veure al nostre país.

Francisco Polo // Secretari d’Estat per al Avanç Digital

El Palau de Congressos de València disposa de mitjans que no tenen tots els centres de congressos del món. És molt fàcil treballar amb el seu equip humà, que és molt pròxim, amable i sempre resol els problemas.

Narcis Cardona // Organitzador EUCNC 2019 i Global 5G

És molt reconfortant vore la resposta de la gent després del congrés i la professionalitat del Palau de Congressos fa que haja sigut un èxit.

María Jesús Vicent // Responsable de l’organització de la 46ª Reunió Anual de Controlled Release Society

Durant el European Client / Supplier Business Workshop d’ICCA, va ser un plaer treballar amb el vostre personal altament qualificat i accessible, sempre un pas per davant per garantir les demandes i les necessitats del client en cada moment. Des de l’organització de l’acte fins a la realització d’aquest, el personal, la seu i la destinació van sobrepassar les meues expectatives.

Claire Jackson // Project Manager Membership Services ICCA.

La gent ens ha felicitat per la versatilitat de les sales, la professionalitat de l'equip tècnic i pel menjar del Palau, que s'ha servit a assistents de quasi 60 països.

Joan Ferré // President del SIP-IOBC 2019. International Congress on Invertebrate Pathology and Microbial Control & 52nd Annual Meeting of the Society for Invertebrate Pathology & 17th Meeting of the IOBC‐WPRS Working Group.

La reunió ha estat fenomenal en tots els aspectes. Instal·lacions, accessibilitat, flexibilitat i disponibilitat, tot molt bé. Gràcies per tot en nom de l’equip de Plus Ultra i en el meu nom.

Julio Pérez // Director Territorial Levante Reunión Plus Ultra

Gràcies a les facilitats del Palau per a disposar de totes les sales i el suport que ens ha donat tot el personal, hem aconseguit organitzar amb èxit este congrés, que s'ha celebrat per primera vegada a València i ha aconseguit reunir dos societats internacionals.

Baltasar Escriche // Co-president del SIP-IOBC 2019. International Congress on Invertebrate Pathology and Microbial Control & 52nd Annual Meeting of the Society for Invertebrate Pathology & 17th Meeting of the IOBC‐WPRS Working Group

Una de les característiques d’este Palau que més valorem és la possibilitat de tindre totes les sessions, tant les plenàries com les paral·leles, en una distància realment molt curta.

José Antonio Font // Director de 22nd International Conference on General Relativity and Gravitation i 13th Edoardo Amaldi Conference on Gravitational Waves

Quan ens plantejàrem impulsar aquest congrés, el Palau resultava ideal per les seues característiques per a realitzar grans esdeveniments. És el lloc idoni a València

Dr. Antonio Pellicer // President del 4th International IVI Congress.

Anime a altres societats a celebrar els seus congressos ací. Les instal·lacions són molt adequades, la capacitat hotelera és molt pròxima al Palau i València és una ciutat excel·lent.

Pilar Medina // Vicepresidenta del Comitè Organitzador del LXI Congrés Nacional de la SEHH i el XXXV Congrés Nacional de la SETH

La col·laboració amb el Palau de Congressos de València ha estat excel·lent, tant en els preparatius com ara. El treball és perfecte, el servici d'àpats és excel·lent. Els nostres clients estan molt contents, així que hem disfrutat de València i esperem tornar ací una altra vegada. 

Avital Rosen // Vicepresidente Kenes International (6th International Conference Nutrition & Growth 2019)

Els resultats del congrés han estat espectaculars. L'edifici, immillorable. L'equip, molt bo i molt encertada la recent remodelació de l'edifici, que ens ha permès reunir-nos en diverses sales paral·leles.

Carlos Solano // President del Comitè Organitzador del LXI Congrés Nacional de la SEHH i el XXXV Congrés Nacional de la SETH

L’equip del Palau de Congressos de València va ser molt amable. Ho vam gaudir molt i el congrés va ser un èxit.

Severine Weinz // Project Team, Interplan

Hem aconseguit treballar amb un equip a tots els nivells i poder arribar a un espai, com és el Palau de Congressos, que et dona una solvència i seguretat, quant a acolliment, a serveis de servei d'àpats, a sales i a nivell tècnic.

Manuel Celda // Responsable d'events, Bioparc València

Com a edifici és bellíssim, com a sala, com a acústica ens sembla molt bonic. L'acústica fa que la recepció del públic cap a nosaltres arribe fàcilment, els riures se senten bé, els aplaudiments s'escolten molt. 

Les Luthiers // Grup de còmics argenti

Té mil places d'allotjament als voltants ‘walking distance’ i està molt ben comunicat, a més d'estar prop del centre. Estos factors fan del Palau una seu molt apta per a realitzar congressos internacionals i nacionals.

Marta García-Conde // Destination Manager València OPC Pacific World

No tinc cap dubte de la contribució del Palau de Congressos en la consecució d’esdeveniments com l’IHC per a València. L’edifici és, sens dubte, un dels factors que ens ajuden a vendre la ciutat com a destinació de congressos.

Dr. José Miguel Láinez // Departament de Neurologia. Hospital Clínic Universitari. Universitat Catòlica de València. Copresident del 17th International Headache Congress

L'edifici és magnífic, té tot el que necessitem. A més dels auditoris, hem pogut reunir-nos en deu sessions paral·leles, i les instal·lacions per als nostres expositors han sigut excel·lents.

David Williams- Mitchell // Director de Comunicació Annual Conference of the European Association of Zoos and Aquaria (EAZA)

Vull agrair i expressar la meu gratitud, així com la de tots els governs i la del Consell d’Administració del Banc Africà de Desenvolupament, per la perfecta organització de la nostra assemblea anual, que es feia per primera vegada fora d’Àfrica.

Omar Kabbaj // President del Banc Africà de Desenvolupament

Els assistents ens han donat un feedback molt positiu del congrés realitzat i en una part important ha estat gràcies a l’aportació que heu fet des del Palau de Congressos. Moltes gràcies per tot.

Babette Schmidt // Global Conference Support Congress of EfCCNa (European Federation of Critical Care Nursing Associations)

Després de cinc congressos i 17000 persones em ratifique que hi ha pocs llocs que oferisquen uns serveis tan personalitzats en la resolució de problemes que tenen este tipus de congressos.

Jordi Matías-Guiu // Gerent de la Societat Espanyola de Neurologia

La gent està impressionada amb les instal·lacions i molts tornaran a València de vacances perquè els ha meravellat la ciutat

Begoña Giner // Catedràtica de Comptabilitat de la Facultat d´Economia de la UV i Presidenta del Comité Organitzador del Congrés EAA

‘El Palau de Congressos. per dimensions i capacitat, té un saló d'actes en el qual caben tots els membres de la nostra societat, una bona lluminositat, està ben situat i ben connectat. Això ens permet fer ací el nostre congrés nacional’.

Mercedes Escarrer // Presidenta de SEICAP (Societat Espanyola d’Immunologia Clínica, Alergologia i Asma Pediàtrica)

El nostre objectiu és aconseguir millorar les competències professionals dels especialistes que afronten cada dia aquestes patologies. S’han triat temes i experts tant a nivell nacional com internacional, la comunicació i actualització és fonamental i el lloc de la posada al punt de coneixements ha de reunir un ambient que convide i facilite aquests intercanvis.

Dra. M. José López García // Professora de Pediatria de la Universitat de València, especialista en Endocrinologia Infantil, presidenta del Comité Organitzador del Congrés de la Societat Espanyola d’Endocrinologia Pediàtrica.

Palau de Congressos de València: L’eficàcia amable.

Dr. Enrique Ortega // President del XII Congrés sobre la SIDA

La meua experiència ha sigut molt satisfactòria. He trobat un espai especial a València per a reunir a quasi 1000 persones per a celebrar un esdeveniment en el qual podíem compartir experiències i coneixements, que hem pogut gaudir i que ha sigut un èxit.

María Peñarrocha // Presidenta del Comité Organitzador del XV Congrés Nacional SECIB 2017

Estes instal·lacions són increïbles. Tenen tot el que hem necessitat. La comunicació amb el personal ha sigut molt bona. Sempre hem pogut obtindre la resposta a temps i ens han donat la informació que necessitàvem.

S.MAHID HASSANIZADEH // Director gerent d’Interpore (Societat Internacional de Medis Porosos)

València presenta moltes qualitats i molt diverses per a allotjar un congrés de cirurgians ortopèdics. D’una banda, té una tradició històrico-ortopèdica ben coneguda pels nostres col·legues de més edat. D’una altra, té una seu (Palau de Congressos) on realitzar el nostre congrés amb amplitud i comoditat per a tots. Les instal·lacions pròximes al Palau cobreixen de sobra les nostres necessitats i, per últim, la climatologia és benigna quasi tot l’any.

Dr. Julio Ribes Iborra. // President del Comité Organitzador del 52 Congrés Nacional de Cirugia Ortopèdica i Traumatologia

Moltes ciutats als Estats Units, on vaig sovint a celebrar reunions, tenen instal·lacions molt grans, intentant albergar grans exposicions i milers de persones. Tendixen a ser massa grans i impracticables. M'encanta este edifici perquè és molt més manejable, molt més humà. Així que felicitats.! Té la dimensió perfecta!

Edward Rubin // Professor of Environmental Engineering and Science at Carnegie Mellon University (United States) 2007 Nobel Peace Prize

Estem molt contents amb el resultat del congrés. És un palau ideal, molt modern, per això el nostre congrés s'ha adaptat perfectament. La zona d'exposició a l'ésser un eix continu sobre els auditoris, ajuda molt a l'intercanvi ràpid d'una sala a una altra i a poder relacionar-se amb els companys del Congrés.

Fernando Morcillo // Presidente de la Asociación Española de Abastecimiento y Saneamiento del Agua (AEAS) ( XXXV Congreso Nacional de AEAS)

Volíem un acte de baixes emissions de CO2 , i el Palau reunia diversos elements que ens permetien fer-ho. La coberta, els hotels propers i un servei d’àpats sostenible el convertiren en la seu idònia per a realitzar-lo.

Nick Boutler // Director de la Hay GroupConference

El Palau és el gran emblema on portar els nostres esdeveniments, a més d'unes infraestructures excel·lents, he trobat un suport immillorable per part de l'equip humà.

Carlos Simón // Baylor College of Medicine (Houston), Stanford University School of Medicine, Director Científic d'Igenomix i Organitzador de l'International Conference on Preimplantation Genetics 2017

Ha sigut un plaer, tornar a les vostres instal·lacions i comprovar el gran canvi que ha experimentat el Palau amb la nova inversió en audiovisuals. Malgrat que als inexperts en esta matèria puga paréixer que tant fa la pantalla o el projector que s'utilitzen en un esdeveniment, després de l'ús dels mateixos durant el Congrés EAA, podem confirmar que hi ha una gran diferència, i que efectivament és evident la vostra aposta per l'última tecnologia. Al costat d'un gran èxit hi ha darrere una cadena de grans professionals i els millors recursos

Patricia Sanjuan // Directora Departament Congressos i Esdeveniments -Finest TurEvents