SERVEIS

ÀMPLIA VARIETAT EN SERVEIS PER A UN ACTE ÚNIC

Perquè cada acte és únic, posem a la teua disposició una atenció molt personal, una dedicació exclusiva i un concepte de servei integral que contempla la contractació opcional d’una àmplia varietat de serveis. Un servei a la carta, amb tots els recursos tècnics i humans per a garantir-ne l’excel•lència i oferir una resposta àgil i eficaç davant qualsevol eventualitat.

Disposem d’una àmplia oferta de serveis que destaquen per la seua flexibilitat i capacitat per a tindre sota control els detalls i les exigències que plantege el desenvolupament d’un acte.

organizacion convenciones

EL TEU APARADOR DINS DEL MILLOR APARADOR

El nostre equip de disseny i muntatge t’assessora en tot el procés de creació d’un estand vistós i atractiu, des de la seua concepció fins al muntatge. Tot perquè la teua marca lluïsca perfecta.

A més, el Palau de Congressos disposa d’estands modulars amb els models més actuals i moderns del mercat.

organizacion eventos valencia

ESDEVENIMENTS ÚNICS

Com que cada esdeveniment és únic, posem a la teua disposició una atenció molt especial pel que fa al disseny de la cartelleria i la senyalètica del teu esdeveniment. Des del primer moment, en l’exterior amb banderes, lones o vinils i en l’interior de l’acte senyalitzant cadascuna de les zones o personalitzant amb la teua marca allò que necessites.

Vore el dossier

eventos y congresos valencia

ESTEM A LA TEUA DISPOSICIÓ

El Palau disposa de tot el personal auxiliar que qualsevol esdeveniment puga requerir: hostesses amb idiomes, tècnics AV, tècnics informàtics, mossos, fotògrafs, servei mèdic amb o sense ambulància, electricistes, vigilància, servei de neteja.

organizadores congresos valencia

IMATGE PERSONALITZADA

El Palau de Congressos de València disposa de multitud d’espais de personalització, per a oferir a les cases comercials com a superfícies sobre les quals col·locar la seua imatge i així augmentar la seua visibilitat.

Les possibilitats de patrocini que ofereix el Palau de Congressos de València són molt variades i molt diferents a les que ofereixen habitualment altres recintes. Aquestes opcions són avantatjoses per a ambdues parts: per a l’organitzador constitueixen una font addicional d’ingressos front als que rep pels canals habituals, i per al patrocinador suposa una presència major en l’acte.

BAIXAR DOSSIER PDF

organizacion congresos valencia

PERFECCIONISTES DEL DETALL

Com més espectacular siga l’esdeveniment, més quantitat de detalls haurà de controlar. Gràcies al nostre equip, la decoració i el muntatge són un problema menys del qual ocupar-se. Dissenyem qualsevol element necessari o ens encarreguem de produir els teus dissenys propis, incloent-hi la confecció d’elements florals.

centro congresos y exposiciones valencia

UNA FINESTRA AL CONEIXEMENT

Entre els serveis oferits pel Palau tenim panells per a pòsters físics o electrònics com el millor marc per a exposar els treballs d’investigació de congressos.

organizacion congresos y convenciones

TOT L’ESPAI QUE NECESSITES

Incrementem l’exposició comercial i l’espai polivalent mitjançant la utilització de carpes exteriors en l’entorn del Palau de Congressos, totalment comunicat amb l’interior.