I Congrés de la Comunitat Valenciana per a Persones amb Càncer i Familiars

AECC
8/02/2019
Congressos mèdics

El Congrés, d'inscripció gratuïta, és una cita social ineludible en la qual es van abordar tots els aspectes de la patologia del càncer: des de la seva situació, incidència i perspectives d'evolució, fins als aspectes més humans, tractant de bandejar tots els mites que encara existeixen al seu voltant.

L'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) va reunir a més de 1.100 persones en el Palau de Congressos de València el 8 i 9 de febrer de 2019, amb el propòsit d'aportar una visió de 360 graus sobre la patologia del càncer i els últims avanços en recerca.

El I Congrés de la Comunitat Valenciana per a Persones amb Càncer i Familiars va congregar especialistes de reconegut prestigi com els oncòlegs Ana Lluch, Vicente Guillem, Adela Cañete i Antonio Llombart Cussac. També van estar presents en el programa especialistes en salut pública, psicòlegs, investigadors, nutricionistes, infermers oncològics i testimoniatges de pacients i familiars. 

Entre els objectius que es van abordar en este esdeveniment, va destacar el de tractar tots els aspectes de la patologia del càncer: des de la seua situació, incidència i perspectives d'evolució, fins als aspectes més humans, tractant de desbancar tots els mites que encara existeixen al seu voltant.

En paral·lel al programa científic, es van desenvolupar punts de trobada per a persones i familiars que estan passant pel procés, a través d'activitats satèl·lit d'interès per a ells, com a cures de la pell o del cuidador, estimulació cognitiva o recursos socials.

Curiositat: la AECC va habilitar un número de telèfon per a les persones que van voler plantejar dubtes, preguntes i comptar el seu testimoniatge.

I Congrés de la Comunitat Valenciana per a Persones amb Càncer i Familiars

GALERIA FOTOGRÀFICA

  • 24/01/2019

Els últims avanços en investigació contra el càncer, a debat

Congressos

Els principals espases de la investigació i tractament contra el càncer es donaran cita al Palau de Congressos per a abordar des de les novetats més recents entorn d'esta patologia, fins a l'aspecte més humà de la mateixa

Veure més