VALÈNCIA

  • 300Dies de sol a l'any
  • ConnectadaAmb Madrid per tren d'alta velocitat
  • AeroportInternacional amb connexions als principals HUBS europeus
  • Oferta hoteleraAbundant i variada
  • DesplaçamentsA peu, en metro, tramvia, bus, taxi o bici
  • Restaurants...Museus, botigues... Perquè no tot siga treball

 

 

 

És una gran ciutat, però tens prop tot el que necessites. Té un clima benigne, una llum especial, un esperit alegre i afable que contagia el visitant i el fa trobar-se bé. València és una ciutat que adora rebre visitants, i es nota. Fer el teu acte ací aporta un valor afegit poc convencional i l’empremta d’una experiència inoblidable.

València té connexió aèria directa amb més de 70 ciutats internacionals i és un indret idoni per a reunions i congressos que atrauen assistents des de distints punts geogràfics. El tren d’alta velocitat uneix la ciutat amb Madrid en 90 minuts, i l’aeroport, amb el món sencer.

Connexions aèries

 

És una destinació habitual del turisme nacional i internacional. Això la converteix en una ciutat oberta i hospitalària, completament preparada per a acollir visitants. Es nota en l’esplèndida oferta de serveis, que inclou allotjament abundant i de qualitat, restauració per a tots els gusts i butxaques i una completa xarxa de transport públic. A més, té una àmplia i variada oferta cultural, comercial i d’oci, amb espais únics per a l’esplai i la pràctica de l’esport, com l’antic llit del riu.

 

València destaca per un elevat grau de seguretat. El bon ambient i l’amabilitat de la seua gent són dos dels grans atractius per als turistes que visiten la ciutat. A més, la gran relació qualitat-preu en hotels i apartaments propers al lloc de reunió és clau per a triar València com a indret per a organitzar un acte.

GALERIA FOTOGRÀFICA