VALÈNCIA

  • 300Dies de sol a l'any
  • ConnectadaAmb Madrid per tren d'alta velocitat
  • AeroportInternacional amb connexions als principals HUBS europeus
  • Oferta hoteleraAbundant i variada
  • DesplaçamentsA peu, en metro, tramvia, bus, taxi o bici
  • Restaurants...Museus, botigues... Perquè no tot siga treball

 

 

 

València és un destí habitual del turisme nacional i internacional. Això la converteix en una ciutat oberta i hospitalària, completament preparada per a acollir visitants de tot el món. Actualment, té connexió aèria directa amb 50 destins internacionals i ocupa un emplaçament idoni per a reunions i congressos que atrauen a assistents des de diferents punts geogràfics. El tren d'alta velocitat uneix la ciutat amb Madrid en 90 minuts i l'aeroport amb el món sencer. Compta amb una àmplia oferta de serveis, que inclou allotjament abundant i de qualitat, restauració per a tots els gustos i butxaques i una completa xarxa de transport públic. A més, ofereix una variada oferta cultural, comercial i d'oci, amb espais únics per a l'esplai i la pràctica de l'esport com l'antic llit del riu.

Connexions aèries

 

Som Capital Verda Europea 2024!

València és una ciutat compromesa amb una transició ecològica i verda, i amb abanderar la lluita contra el canvi climàtic. La nostra ciutat aposta pel Mediterrani com a bressol de cultures i societats vinculades a la terra, a la mar i als entorns naturals, amb una fauna i una flora particulars, que han sigut la base d'una alimentació sana i d'un estil de vida saludable.

Capital Verda Europea 2024

 

València, Capital Europea del Turisme Intel·ligent 2022

València ha estat reconeguda amb este guardó promogut per la Unió Europea, per al qual s'han presentat 30 ciutats de 16 països. Els projectes impulsats per la ciutat que promouen el turisme intel·ligent i el foment del desenvolupament del turisme innovador, sostenible i inclusiu han alçat a València com a guanyadora d'este premi.

Entre les categories valorades pel jurat destaca la seua política de desenvolupament del sector turístic en accessibilitat, sostenibilitat, digitalització, patrimoni cultural i creativitat.

Si necessites més informació, pots consultar la web de la Comissió Comissió Europea.

 

València, Capital Mundial del Disseny 2022

La nostra ciutat presumeix de tindre una llarga tradició en disseny i innovació. Fins a nou segles de creativitat valenciana destaquen els historiadors que, ara, aconsegueixen el cim a nivell internacional. L'Organització de Disseny Internacional ha triat per primera vegada una ciutat espanyola.

València ha aconseguit ser Capital Mundial del Disseny en 2022.

 

València, reelegida ciutat més saludable del món 

La nostra ciutat ha sigut coronada en el rànquing de ciutats saludables del món, que publica Money. El jurat ha valorat especialment la seua gastronomia, el clima, el patrimoni musical i cultural i diversos factors fonamentals que contribueixen a un estil de vida saludable. Els nivells d'obesitat, l'esperança de vida, els nivells de contaminació, la seguretat, les hores de llum solar i l'accessibilitat de la cobertura sanitària són els més destacats.

 

València, referent mundial en sostenibilitat

És la primera en el món a certificar i verificar la petjada de carboni de la seua activitat turística i ha sigut reconeguda com a ‘Ciutat Sostenible i Intel·ligent’ per la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), organisme especialitzat de l'ONU per a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Una altre de les fites que la converteixen en una de les més sostenibles del planeta és l'extensió de parcs i jardins de la ciutat i els seus voltants que, actualment, sumen cinc milions de metres quadrats, a més dels seus més de 160 quilòmetres de carril bici. En la seua estratègia de mobilitat urbana sostenible, també destaca la incorporació d'autobusos híbrids i elèctrics a la flota de vehicles, i és capdavantera en gastronomia sostenible en crear el Centre Mundial d'Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS), la iniciativa de l'Ajuntament de València i la FAO per a sensibilitzar a la població de la importància d'impulsar una alimentació que contribuïsca a la protecció del medi ambient.

 

València és una ciutat completa. A la seua llarga llista de qualitats i atractius, sumem la SOSTENIBILITAT. Durant els últims anys, la ciutat ha fet grans passos per a situar-se com una de les ciutats referents a nivell nacional i internacional en turisme sostenible.

GALERIA FOTOGRÀFICA